Před třemi lety se Monika Leová vdala za Martina Košína a romantické svatební fotky nafotili uprostřed makového pole. Z nostalgie se proto rozhodli si zopakovat nejen focení, při kterém Monika v ruce nedrží už svatební kytici, ale právě dceru Miu, ale na místě i nocovali. „A je to tu. Mia poprvé zkusí spaní v levanu,“ pochlubila se pyšná maminka, že s nimi holčička vyrazila na menší tour v obytné dodávce.

První noc proběhla bez větších komplikací, až na jednu drobnost. „Mia nám dala večer jasně najevo, že se jí námi vybrané lóže nelíbí. Spala tedy s námi. Abychom se všichni vešli, spali jsme na délku. Nohy jsme si podložili, čím se dalo a bylo to super. Do příště budeme muset vymyslet nastavení postele,“ svěřila se Monika s tím, že tohle rozhodně nebyl poslední rodinný výlet.

Už dříve se Monika s Martinem těšili na cestování v levanu. Pandemie koronaviru jim však, jak už to v dnešní době bývá, cestovatelské plány překazila, do toho byla moderátorka v jiném stavu, a tak si obytný vůz, který si vytvořili podle svých představ, užívají až nyní.

VIDEO: Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky? Kateřina Štichová

Fotogalerie
45 fotografií