fb pixel Šonka má vybráno! Na šílený inzerát odpověděly desítky zájemců, nový asistent vás překvapí – G.cz
Vyhledávání

Šonka má vybráno! Na šílený inzerát odpověděly desítky zájemců, nový asistent vás překvapí

Zdroj: Huawei

Když na konci června vybalil akrobatický pilot Martin Šonka na svém instagramu, že hledá nového osobního asistenta, mnozí se u jeho požadavků klepali na čelo. „Měl by být všestranný a být mi po ruce 24 hodin denně, sedm dní v týdnu,“ nebyl skromný Šonka. Ale budete se divit: na jeho inzerát se i tak přihlásila spousta zájemců! Ale nakonec zvítězil kandidát, kterého by asi normální smrtelník netrumfnul.

Komerční sdělení 14.7.2021, 12:39

„Teď něco, co byste možná nečekali: Hledám osobního asistenta. Požadavky? Měl by být všestranný a být mi po ruce 24 hodin denně, sedm dní v týdnu,“ napsal před dvěma týdny Šonka na svém instagramu.

https://www.instagram.com/p/CQqMENRlsM1/?utm_source=ig_web_copy_link

A své představy dále rozvedl: „Náplní bude vyřizování telefonátů, sledování mého harmonogramu a každodenních aktivit, analyzování takřka všeho, co mě během dne potká. A v neposlední řadě péče o můj volný čas.“

To zní jako mnohem víc než práce na plný úvazek, že? Přesto se Šonkovi přihlásil zástup dobrodruhů, kteří by chtěli být pravou rukou slavného českého pilota. Ten v pondělí konečně odhalil, kdo se stane jeho „vyvoleným“.

„Zájemců se přihlásily desítky, za což bych jim chtěl moc poděkovat. Moje požadavky rozhodně nebyly malé a musím říct, že mě opravdu překvapilo, kolik lidí bylo ochotno pracovat 24/7 a starat se o mě po všech možných stránkách, což by v podstatě znamenalo totálně se obětovat,“ uznal náročnost svých požadavků Šonka.

„Je to až skoro nelidské, co? Naštěstí v dnešní době už tuhle práci nemusí vykonávat člověk. Takže i když jsem se rozhodoval mezi několika kandidáty, zvítězil ten nejvšestrannější – hodinky HUAWEI WATCH 3 Pro,“ oznámil pilot a ukázal zápěstí se zbrusu novými hodinkami.

Není se co divit, vždyť jeho představy o osobním asistentovi by zřejmě nikdo jiný než stroj ani splnit nedokázal. Šonka předvedl univerzálnost svého nového pomocníka v akci – zatímco běhal na pásu, stíhal u toho vyřizovat hovory, načež měl k dispozici podrobnou analýzu svého fyzického výkonu.

„Hodinky jsou navíc skoro nezničitelné, díky pouzdru z titanu a safírovému sklíčku je skoro nic nepoškrábe. Nemusím tak vůbec myslet na to, kam si je beru a co všechno mě při tom čeká. A baterie? Tu můžu taky pustit z hlavy – v režimu Ultra vydrží hodinky až tři týdny a u toho budou nadále analyzovat mé aktivity,“ pochvaloval si Šonka.

A nového „osobního asistenta“ doporučil i všem ostatním. Hodinky HUAWEI WATCH 3 a HUAWEI WATCH 3 Pro jsou k dispozici na e-shopu Huawei a u všech vašich oblíbených prodejců v několika různých provedeních, včetně titanového modelu Pro.

TÉMATA

Podobné články

Doporučujeme

Další články