Hlavní obsah

Filmový festival v Cannes: To nejlepší z červeného koberce

Od 6. do 17. července probíhal ve francouzském letovisku Cannes 74. ročník Mezinárodního filmového festivalu. Navzdory mnohým omezením spojeným s protiepidemickými opatřeními se festivalu zúčastnilo velké množství známých tváří. Prohlédněte si, v jakých modelech dorazily pozvané dámy na červený koberec.

Foto: Profimedia.cz

Americká modelka Noel Capri Berryová oblékla dlouhé žluté šaty.

Článek

Francouzské luxusní letovisko ležící u Azurového pobřeží se stalo po dlouhé odmlce centrem kulturního dění, do kterého se sletěly známé celebrity z celého světa. Nebyla nouze o francouzské divy filmového plátna, americké modelky ani mezinárodní blogerky. Které ženy přípravu na červený koberec rozhodně nepodcenily?

Asi nejodvážnější šaty letos předvedla modelka Bella Hadidová. Navzdory tomu, že se to na červeném koberci jen hemžilo nejrůznějšími poloprůhlednými róbami, ona sama vsadila na jednoduchou černou toaletu s unikátně řešeným dekoltem, který zahaloval jen masivní zlatý šperk ve tvaru košatého stromu z módního domu Schiaperelli.

Módním blogerkám kralovala jednoznačně Leonie Hanneová, která dorazila z rodného Německa. Nejdříve dorazila na červený koberec v záplavě zelenkavého tylu a o den později oblékla perleťové šaty, které připomínaly křídla motýlů. V obou případech její róby doplňovaly luxusní šperky od značky Pomellato.

Z Francouzek nechyběla modelka a zpěvačka Carla Bruniová-Sarkozyová, manželka bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho. Ta se na červeném koberci také objevila hned několikrát. Nejvíce ale nechala vyniknout své přirozené kráse v jednoduchých černých šatech, které daly vyniknout opulentním šperkům. I v 53 letech navíc ukázala postavu, kterou by jí mohly závidět i modelky o dvě desítky let mladší.

Další minimalistické, ale o to elegantnější róby předvedly modelky Stella Maxwellová či Candice Swanepoelová. Po pořádné porci extravagance pak sáhl mladý talentovaný herec Timothée Chalamet, který se objevil po boku skotské herečky Tildy Swintonové ve stříbrném obleku.

Dotažený look po všech stránkách předvedla i česká modelka Eva Herzigová, která vsadila na overal složený z flitrovaných volných kalhot a bílého topu s hlubokým výstřihem na zádech. Její model najdete stejně jako šaty ostatních v galerii.

Reklama

Výběr článků

Načítám