Jaké květiny patří k těm nejromantičtějším? Zjistěte, jak vybrat tu správnou květinu

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Kvetiny
Zdroj: Shutterstock

Chystáte se na rande a nevíte, jakou květinu vybrat pro svůj protějšek? V dnešním článku vám poradíme, jaké květiny patří k těm nejromantičtějším a jak si díky květinám získat úplně každého. Ničeho se nebojte, je to jednoduché! Dozvíte se to díky našim zkušenostem a článku na webu LoveToKnow.com

Romantické květiny nemusí pro každého znamenat totéž. Když prozkoumáte významy přirazené květinám, můžete lépe vybrat tu správnou, díky níž předáte vaši upřímnou zprávu.

Vyberte tu správnou květinu

Růže jsou prvotřídní romantické květiny, které představují lásku. V dávných dobách se růže používaly k vyjádření zakázané lásky milenců. Dnes milenci posílají červené růže na Valentýna, výročí a speciální dny, které sdílejí pouze zamilovaní.

Zasněné a rozcuchané vrstvy jemných okvětních lístků pivoněk jsou symbolem romantické lásky. Tato květina má dlouhou historii, jež je propletena do řecké mytologie různých lidí, kteří se proměňují v pivoňky. Pivoňka je dnes krásná květina, která se používá k vyjádření hluboké lásky a oddanosti.

Kouzelný vzhled kruhů tenkých lístků se zdá být nekonečný. Kytice květů pryskyřníku je velkou poctou od milence, který je skutečně oslněn. Pro tuto kytici existuje nespočet barev, takže najít oblíbenou barvu pro vaši lásku by neměl být problém.

Pokud má váš partner rád voňavé květiny, pak je gardénie tou nejlepší volbou. Gardénie je historický květinový výraz čisté lásky. Voňavé květy dostanou úplně každého a květina také skvěle vypadá.

Skryté významy

Pokud chcete vyjádřit, že je vaše láska ta pravá a jedinečná, pošlete jí tulipány. Tyto krásné květiny jsou jednoduché, barevné a udělají velkou radost.

Růže můžete dostat od kohokoli, ale když od svého protějšku dostanete orchidej, víte, že při této volbě hodně přemýšlel. Orchidej je sofistikovaný květ lásky. Je to ztělesnění luxusní květiny a je to také velmi exotická květina.

Gerbery jsou symbolem nevinné čistoty a vzácné krásy. Tato milostná květina vysílá poselství radosti a štěstí s brilantními, zářivými barvami, které v sobě skrývá.

A co takové fialové astry? Ty jsou doopravdy ohromující. Pokud vaše láska zbožňuje fialovou barvu, nevolte jiné květy. A pokud je vaše láska hvězdou vašeho života, astra bude tou nejlepší květinou, kterou vaše vyvolená ocení.

Pokud vy a váš protějšek plánujete mít rodinu, zvolte hortenzii. Tyto květy představují lásku a oddanost rodině a jsou velice oblíbené.

Pravděpodobně jste netušili, kolik významů se skrývá za jednotlivými květinami. Teď už víte, která je pro váš protějšek ta pravá a s níž uděláte tu největší radost.

Zdroj: LoveToKnow.com
Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články