Hlavní obsah

Je tohle modernizované BMW řady 3? Záhadná fotografie může být dobrou zprávou

Novinky, Daniel Havlina, mb

Po internetu koluje fotografie, na níž je s největší pravděpodobností zachyceno modernizované BMW řady 3 pro rok 2023 – ale nemá gigantické bobří zuby z modelu M3. Může se tak zdát, že BMW zpomaluje nástup obřích ledvinek.

Foto: Petr Horník, Právo

BMW (Ilustrační foto)

Článek

Díváme se na dobrou zprávu pro všechny konzervativní fanoušky německé luxusní automobilky BMW? Poté, co firma před řadou měsíců představila kontroverzní bobří zuby místo klasických ledvinek pro řadu 4 a ostrý sedan M3, se zdá, že civilní varianta „trojky” se jim při chystaném faceliftu vyhne.

Vozidlo, které se objevilo na sociálních sítích, je bez maskování a jsme si téměř jistí, že jde o BMW řady 3 – ovšem s odlišnými, novými předními světly oproti současnému modelu. Chybí mu ledvinky, nýbrž tvar předního nárazníku vylučuje olbřímí zuby.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Současné BMW řady 3

Podle nárazníku se navíc patrně nejedná o civilní „trojku”, nýbrž o verzi s paketem M Performance nebo aspoň některými doplňky z tohoto katalogu. Na plnotučnou M3 má málo vystouplé blatníky.

Faceliftované BMW řady 3 by mělo dorazit na evropský trh v roce 2022 a mimo jiné by mělo vůbec poprvé mít i čistě elektrickou verzi. Spekuluje se i o tom, že v kabině bude použit nový revoluční horizontální displej, kterým disponuje například model i4.

Foto: BMW

Interiér BMW i4 s novými displeji

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám