Koulibaly na odchodu z Neapole? Senegalec je na prodej, potvrdil Spalletti

25.07.2021, 10:09
Aktuality
Neapol se loni v posledním kole sezony připravila o účast v Lize mistrů, ušlý finanční zisk tak dost možná bude kompenzovat prodejem jednoho klíčového hráče a tím je Kalidou Koulibaly. Senegalský obránce má smlouvu na poslední dva roky, v Evropě o něho je zájem a vedení se nebrání prodeji, potvrdil to nový trenér Luciano Spalletti...

"Chtěl bych pokračovat se všemi hráči. Už jsem říkal, že bych byl rád, kdyby stávající kádr zůstal pohromadě," prohlásil Spalletti.

"Jmenoval jsem přitom jenom Koulibalyho, protože je na prodej, aby přál bych si jeho setrvání. Nikdy jsem nepracoval s nikým tak dobrým a nemluvím o něm jenom jako o fotbalistovi, ale také jako o lidské bytosti," dodal.

Koulibaly přišel pod Vesuv před sedmi roky z belgického Genku a klubu bohatě splatil investovanou částku 7,75 milionu eur. Jeho výkony sledují Barcelona, Liverpool, Manchester City nebo Manchester United a posledně jmenovaný klub nedávno nabízel třicet milionů eur. S touto nabídkou neuspěl, Neapol chce minimálně padesát milionů, v ideálním případě by se ráda dostala až na 65 milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (58)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za 40 do Realu

Reagovat
DieryVonry

To trvalo let, że už na tom netrhnou. Ale. Rüdi s Tiagem ti drží místo!

Reagovat
Houfi

Divím se, že neodešel už výrazně dřív. Přijde mi, že si drží stejně skvělou formu už roky. Dva roky zpátky by za něj dostali dvojnásobek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok by i odešel ale nikdo za něj nechtěl dát tolik kolik chtěla Neapol

Reagovat
smetos

Dva roky zpatky snad odmitli 110mega?

Reagovat
GEGE

Jj takovou nabídku by určitě odmítli

Reagovat
smetos

No napsal sem to blbe. Vedeni chtelo cca tuhle castku za nej a to se nikomu dat nechtelo

Reagovat
snuff24

To je docela velkej překlep

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rock

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Witcher

Ty krávo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky späť...iná doba. Predkoronová.

Reagovat
Seydou Doumbia

Legenda United a City

Reagovat
smazaný uživatel

A Portsmouthu

Reagovat
LeonardoUžoa

Však už je to třicetiletý stoper, jakých 50/65 mil. 25/30 max a nemá smysl jej ani prodávat.

Reagovat
Beči

Rozhodně ne, velké kluby vysázejí podle mě těch 50-60 bez váhání. Ano, je mu třicet, což ale není ještě žádný hrozný věk, 3-4 roky na vrcholu ještě s klidem může zvládnout.

Reagovat
Talker

No ono když se koukneš na přestupy, tak ten věk už je vysoký. Když se mrkneš na PL, tak snad žádný obránce nad 28 let nestál víc než 30 mega.

Ono se to nezdá, ale 30tiletý hráč i když má před sebou 3-5 let na vrcholu třeba, tak stačí jedno zranění a přijde o velkou část toho angažmá. Navíc ho už jen těžko prodáš, když se mu nebude dařit nebo budeš chtít prostě omladit tu obranu. Nehledě na to, že to bývá poslední smlouva toho hráče a bude chtít raketu na platu.

Ono zaplatit 50 mega za hráče, kterému je 26 znamená, že pokud bude hrát do 34, tak tě bude stát 6 mega ročně (+plat). Když mu bude 30, tak to bude 12 mega. a k tomu toho mladého můžeš ještě za polovinu prodat, za toho druhého nedostaneš prakticky nic.

Reagovat
Zark

"Senegalec je na prodej"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Manchestersky Krocan

Reagovat
Riviera Kid

Zacházeli jste s ním jako se senegalským negrem...

V jakém to bylo filmu, kluci?

Reagovat
Rock

Ducháček to zařídí

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Rock

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
VojtovaChelsea

Reagovat
Keeper117

To že on je ešte v Neapole je pre nich zázrak mal byť preč už pred 3 rokmi keď sa naháňali o titul s Juventusom

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane, ak by už vtedy predávali kľúčových hráčov, tak žiaden titul nenaháňajú...

Reagovat
Fairplay

Ten už měl být dobre tři roky pryč, to by mě zajímalo, kdo jim teď dá 50-60 mega za něj..

Reagovat
smazaný uživatel

Však ak nedá, ostane u nich. Spaletti ho chce aj ďalej.

Reagovat
cink

100 milionů chtěli přes dvěma lety

Reagovat
milan78

poslední dva roky nemám tak nasledovanýho, ale ty 3 zpátky bych nezastavitelnej, ale tipuju borec má před sebou poslední max 2 sezony a začne upadat, plat nemalej, takže do 20m ideál posila

Reagovat
r.mrazik

Za 40 Mega liber by to nebyl vůbec špatný nákup...tři, čtyři roky ještě vydrží

Reagovat
Tromas

Celkem dost bych ho bral do Atletica, protože úroveň stoperské dvojice a celkově i obrany Atetica není na, takové úrovni jako za Godína, jako lídra obrany a zároveň i lídra týmu a na krajích Juanfran s Felipem Luisem to byla obrana, která dosahovala kvalitou hráčů světové úrovně Teď mi tam ten hodně kvalitní stoper prostě chybí. Po odchodu Godína se bralo, že by ho měl nahradit jeho mladší krajan a bývalý kolga Gimenéz, jako vůdce obrany, to ale kvůli mnoha faktorům nesplnil (hlavně zranění). Koulibaly by mohl tenhle nedostatek po odchodech Godína odstranit. Proč si myslím, že tenhle přestup by mohl být reálný?. Myslím si, že máme celkem slušnou šanci na obhajobu titulu v La Lize, vzhledem k výraznému posilování, nebo spíše neposilování Realu a Barcelony. Tudíž hráči můžeme nabídnout slušnou šanci na výhru významné trofeje (ligového titulu) a jistotu základní sestavy, protože Koulibaly je daleko lepší než Felipe a Hermosa Simeone předělan na levého beka, aby hrál na pozici, kde nemá nikoho jiného než Lodiho, který sice hraje dobře dopředu, ale zanedbává, nebo prostě není jenom dost dobrý v plnění defenzivních povinností což je podle mě a hlavně u Simeoneho hlavní působiště beka. Bohužel si, ale myslím že se do toho vloží Real a Koulibaly radši upřednostní je. Pokud se do toho nevloží Real máme dost velkou šanci na podepsání Koulibalyho. Pokud se do toho, ale nevloží Real, tak je Peréz kokot, protože za ne zas tolik peněz by získali velmi kvalitního obránce, jako náhradu za Ramose a případně Varanea na 2-3 sezóny a nehrozil by průser v obraně i sezóně Realu, tak velký jaký může být, když tenhle případný problém v obraně nebudou řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
celeb

Ja som celkom aj zvedavy, kto pojde po Koundem, alebo ci sa stane zazrak a ostane v Seville. My sme bez sance, ale prave Real by mal ist po nom ako po udenom.

Reagovat
Tromas

Já si myslím, že Koundé bude klidně i dvojnásobně dražší než Koulibaly a Real má taky solidní problémy s financemi, i když menší než Barcelona.

Reagovat
celeb

cenovka okolo 70-80m by ma neprekvapila ani v tejto, predsa len trochu zdrzanlivejsej dobe.

Reagovat
Tromas

Je to možný Neapol za něj bude chtít celkem dost, ale už je přece jenom celkem starej a smlouvu má na 2 roky když jim dá někdo 65, tak je jistý podle článku, že ho prodají. Real se s nimi může domluvit klidně i za míň, ale pak nebude jistý jestli jim ho Neapol prodá. Jinak bych řekl, že Koulibaly půjde za 45 a s tím se spokojí a Kondé může Sevilla střelit klidně i za 90 mega euro.

Reagovat
celeb

tym som myslel Koundeho samozrejme

Reagovat
kary

však ono si ho koupí PSG protože pro ně FFP neplatí

Reagovat
Tromas

Nemyslím si v obraně budou mít nově Ramose a Kimpembeho jako stálici z předešlých sezón, jestli by mělo teď PSG někde hodně posílit, tak je to gólový hrot (Icardi na to celkově nemá) a hlavně v záloze, která je u nich dlouhodobě nic moc v porovnání s top týmy je to záloha prostě na hovno a tam musí hlavně posílit i za cenu velkejch prachů a neodpovídající ceny těch záložníků.

Reagovat
Csaplárova past

Vole, tohle je snad nejdelší přestupová sága. Ten přestupuje už dvacet let a taky na těch 40 vypadá.

Reagovat
Csaplárova past

to jsem úplně přehlédl. Barcelona sleduje jeho výkony? S těmi dluhy co má si ho můžou koupit leda tak na FIFĚ 2018

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

môžu tak predať Coutinha za 20 mega

Reagovat
Csaplárova past

Zpátky do LFC ?

Reagovat
smazaný uživatel

jop a tych 30 mega co dlzia live najdeme kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám taký pocit, že Neapol nemá nejaké veľké ambície na túto sezónu. Skôr chcú predávať, ako posilňovať, čo je škoda. Dúfam, že aspoň Insigne ostane, lebo ak by aj ten odišiel, tak je to v péčku Je prakticky zázrak, že je Koulibaly ešte stále v Neapole po tak dlhom záujme veľkoklubov. Samozrejme, bol by som rád, keby ostal, ale vôbec by som mu nezazlieval, keby chcel odísť a skúsiť niečo nové, napr. Premier League a povyhrávať tam nejaké trofeje. Asi teraz je ten najsprávnejší čas.

Reagovat
FuckT

Have you spoken to the president about transfers?

“[Aurelio] De Laurentiis is clued up about everything. He's very aware of the fact that we have a strong squad and that we need to make it even stronger. We always weigh up our options together. We want to finish in the top four and to do that we need a competitive squad capable of challenging on all fronts.”

Reagovat
Realita

Fotbal mam rád i proto, že i v dnešní době se tam daj legálně kupovat a prodávat černoši.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale kam s ním?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele