První dojem je nejdůležitější. Jak byste se měla obléct, abyste správně zapůsobila na prvním rande

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena vybira obleceni
Zdroj: Shutterstock

Každé ráno stojí ženy před otevřenou skříní a přemýšlejí, co na sebe. Když je čeká první rande, bývá toto rozhodování opravdu dlouhé. Pokud vás totiž čeká první schůzka s člověkem, který se může stát vaším budoucím partnerem, je výběr outfitu více než důležitý. Jak se tedy pro tuto příležitost obléct?

Všude je poházené oblečení, okolo se válí nejrůznější typy bot a kabelek a mezi tím vším pobíhá žena s ručníkem na hlavě a nervózně kouká na hodiny. Tak to vypadá u většiny žen, které se chystají na první rande.

Při výběru outfitu totiž rozmýšlíme, co bude na danou příležitost nejideálnější. Musí nám to slušet, ale zase nesmíme vypadat příliš vyzývavě. Jenže kde je ta hranice? Musíme se cítit pohodlně, ale zase ne neupraveně.

Je toho hodně, nad čím přemýšlet a co brát v potaz.

Držte si svůj styl

Pokud se obléknete do přiléhavých elegantních šatů, zatímco jste zvyklá nosit kalhoty, nebudete se cítit ve své kůži. A to určitě nechcete. Potřebujete dotyčnému ukázat, že umíte být sama sebou.

Zase se ale nic nesmí přehánět. Pokud máte ráda výstřední a extravagantní kousky, na první rande je nechte ve skříni. Oblečte si něco ve vašem stylu, ale myslete střízlivě.

Hlavní je pohodlí

Ať už zvolíte jakýkoliv outfit, musíte se v něm cítit především pohodlně. Pokud v něm budete sedět strnule, nebudete se moct předklonit, či si po celou dobu vaší konverzace budete upravovat výstřih nebo stahovat příliš krátkou sukni dolů, aby vám nic nevylezlo, nebudete se cítit uvolněně.

Tím dojem neuděláte, protože nebudete vyzařovat pozitivní energii. Raději se vyhněte i podpatkům. Už jen kvůli výškovému rozdílu, který na prvním rande nemusíte tušit. A nebudete vrávorat po kočičích hlavách, když se půjdete třeba někam projít.

Sexy, ale ne vyzývavě

Pokud nemáte v plánu nechat se nápadníkem zatáhnout do postele hned v první chvíli, zapomeňte na vyzývavé oblečení, které by tento pocit mohlo vyvolat. Určitě není potřeba mít výstřih až k pupíku nebo sukni končící těsně pod zadkem.

Zase se ale nemusíte zabalit do pytle. Zvolte takové oblečení, které nic zbytečně neodhaluje, zato kopíruje vaše křivky. Tak budete sexy, ale zároveň tajemná a s grácií. Nikdo nebude chtít ženu vypadající jako laciná rajda na více než na jednu noc.

Méně je více

To platí vždy a všude. I když chcete udělat dojem, neznamená to, že se ověsíte vším možným a dáte na sebe tunu šminek. Na první schůzku zvolte spíše jen decentní doplňky a lehký make-up, který jen podtrhne vaši krásu.

Kombinací černé a bílé nikdy nic nezkazíte, a pokud přece jen chcete něco trochu výraznějšího, abyste nesplynula tak úplně s davem, můžete zvolit výraznější rtěnku. Nezapomeňte si ji ale pravidelně kontrolovat, zvláště pokud budete na rande jíst.

Autor: Klára Kovalčíková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články