Berenika už má za sebou jednu svatbu a k ní i rozvod, a to s Pavlem Čechákem (46). Je logické, že do další veselky už se tak nehrnula, ovšem podle všeho nyní nastal ten správný čas, aby se z ní, jejího partnera Kryštofa Kubína a jejich dcerky Loly (1) stala rodina i oficiálně. 

„Svatba bude,“ oznámila na instagramu herečka a hvězda show Tvoje tvář má známý hlas. „A to bychom to nebyli my, abychom to měli zařízený že jo…. na to, že se bereme za necelej měsíc. Ale máme: LÁSKU 💕 ….kdyby si někdo z vás myslel, že to k tomu stačí, tak NESTAČÍ,“ prozradila Kohoutová detaily napínavého plánování dne D.

Odhalila, že ke svatbě je potřeba znát místo (to už vybrala - Mlýn na Dobré vodě) a agenturu. „A to je asi nejdůležitější, protože nemáme čas ani na organizaci vlastní svatby,“ upřesnila Berenika.

Ta nemusela dlouho čekat na gratulace, a to jak od svých fanoušků, tak i kolegů z branže. Srdíčka jí poslaly například Tereza Brodská (53) či Bára Nesvadbová (46) a vtipně její příspěvek okomentoval také kolega z Tváře - Aleš Háma (48).

Drzounku, tak hlavně napiš přesný datum, abych měl volno, viď... a ještě negratuluji, abych to nezakřiknul.“ Brunetka a provokatérka nenechala jeho komentář bez odezvy. „Ty to moderuješ! A vystupuješ tam s kapelou! A děláš catering!! Já ti to neřekla?“ vtipkovala. Koho pak ale na obřad a hostinu skutečně pozve, už neprozradila. 

VIDEO: Berenika Kohoutová: Pandemickou pauzu využila k péči o dcerku, teď maká naplno i mezi psy!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová (30): Pandemickou pauzu využila k péči o dcerku, teď maká naplno i mezi psy! Ivan Hladík

Fotogalerie
95 fotografií