Zběsilý australský trenér slavil tak, až mu praskla rouška. Video je hitem olympiády

ČTK ČTK
26. 7. 2021 11:01
Australská plavkyně Ariarne Titmusová získala v závodě na 400 volný způsob první zlatou olympijskou medaili, pozornost však na sebe strhnul její trenér Dean Boxall. Fanoušky uchvátila jeho naprosto zběsilá oslava na tribuně.
Ariarne Titmusová vyhrála na olympiádě v Tokiu závod na 400 metrů volným způsobem
Ariarne Titmusová vyhrála na olympiádě v Tokiu závod na 400 metrů volným způsobem | Foto: Reuters

Dvacetiletá Titmusová dnes zvítězila o 67 setin sekundy před pětinásobnou olympijskou šampionkou Katie Ledeckou a triumf úřadující mistryně světa v premiérovém startu pod pěti kruhy Boxalla naprosto pohltil.

Na tribuně skákal radostí, zatínal pěsti i svaly, v euforii si strhnul roušku a lomcoval zábradlím jako jeho oblíbený wrestler "Ultimate Warrior. "Prostě to tak nějak přišlo, po tom průběhu jsem to v sobě nedokázal udržet," řekl kouč televizní stanici Seven.

"Arnie to zaplavala naprosto perfektně. A když jsem viděl, jak závod probíhá, tak jsem si řekl: A je to tady… Ale musím se omluvit, protože jsem si v záchvatu euforie strhnul roušku, která praskla. Nechal jsem se unést," dodal Boxall.

"Už jsem z toho pár záběrů viděla… To je prostě Dean, všechno dělá naplno a je do toho zažraný. Hodně toho kvůli trénování obětoval, rodinný život, ženu, děti i práci. Stejně jako pro mě i pro něj to strašně moc znamená. Bez něj bych tady nebyla," uvedla Titmusová.

 

Právě se děje

Další zprávy