Po vlastním dítěti léta toužil, ale až loni našel náhradní matku, která mu syna odnosila. Od prvních okamžiků, co se z embrya stával plod, byl nastávající otec u všeho.

Mám všechny fotky z ultrazvuků, záznamy, jak roste, je to obří album, které mu dám, až mu řeknu, jak přišel na svět. Ještě nevím, zda ho s jeho matkou někdy seznámím, i když musím říct, že jsme se během těhotenství stali přáteli,“ svěřil se Blesku Paulát. Ten se netajil tím, že mu s výchovou bude pomáhat chůva. 

Zatím jsem na prcka sám, ale zvládám to v pohodě. Každé tři hodiny se musí krmit umělou výživou, aby dobře přibíral, takže se moc nevyspím, ale to jde stranou. Malej je opravdu moc hodnej, téměř nebrečí.

VIDEO: Český Ken Paulát před porodem syna: Jak došlo k početí? Matku do té doby neznal!

Video
Video se připravuje ...

Český Ken Paulát před porodem syna: Jak došlo k početí? Matku do té doby neznal! Markéta Reinischová

Chůvička bude až od srpna,“ řekl Blesku čerstvý otec. Robert si novou roli neskutečně užívá a pro svého prvorozeného syna chce mít vše dokonalé. 

A tak i dětský pokojíček je vyladěný do posledního detailu. Zvolil středomořský styl v tlumených odstínech. Skříňka na oblečení připomíná převlékací kabinku u moře, na koberci je velká kotva s plovacími kruhy a vše dolaďují francouzské nápisy - Le Soleil nebo La Mer. 

Andreas zatím v pokojíčku nespí, Robert ho má u sebe v ložnici a spí společně. Nelze si nevšimnout vyšitých monogramů na povlečení, což do budoucna čeká i malé princátko. 

Fotogalerie
27 fotografií