Hlavní obsah

GE Healthcare představuje nejnovější zobrazovací technologii

Speciální kamion s týmem odborníků na klinické vzdělávání zavítá do Česka, aby se s odbornou veřejností podělili o své poznatky v oblasti zdraví žen. V pondělí 26. července odstartuje v pražském hotelu Hilton kulatý stůl s názvem Výzvy screeningu ženských onemocnění v době postcovidové. Sledovat ho můžete od 13:00.

Živě: GE Healthcare představuje nejnovější zobrazovací technologii Video: ČTK

 
Článek

Tématy kulatého stolu budou trendy v diagnostice onkologických onemocnění. Dále pak aktuální situace v prevenci a diagnostice onkologických onemocnění v České republice, ochrana zdraví žen v pandemii a zkušenosti pacientek.

Diskutovat bude místopředseda Asociace mamodiagnostiků ČR Jan Daneš, hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba, náměstek ředitele VZP ČR pro zdravotní péči David Šmehlík, ředitelka Aliance žen s rakovinou prsu Štěpánka Pokorná, pacientka GE Healthcare Cecilia Olsson a zástupce Ministerstva zdravotnictví ČR.

Rozsáhlé portfolio společnosti zahrnuje technologie a řešení, které dokážou odhalit rakovinová onemocnění v počátečním stadiu a pacientům poskytují rychlou diagnostiku.

Součástí pondělní akce je i prohlídka GE Healthcare trucku, jenž v Praze a Brně představí nejnovější zobrazovací technologie v onkologii.

Společnost GE Healthcare v květnu vyrazila na jedinečnou cestu po Evropě, kde během 29 týdnů se svojí roadshow navštíví sedm různých zemí a představí nejčerstvější inovace v oblasti medicínského zobrazování.

Během Roadshow chce GE Healthcare mluvit s lékaři i o zkušenostech pacientů s léčbou, což je v celém procesu jedna z nejdůležitějších věcí. I proto bude vždy na místě možnost setkat se s firemní zástupkyní pacientů, která je součástí poradního sboru společnosti.

Sama v minulosti vyhrála boj s rakovinou prsu a s návštěvníky se tak bude moci podělit o svůj příběh a vysvětlit jim, proč je zkušenost pacientů s léčbou tak důležitá.

 Kde a kdy bude GE Healthcare Truck k dispozici v ČR

  • 23. až 26. července v Praze u hotelu Hilton, Pobřežní 1
  • 28. až 29. července v Brně, Výstaviště 405/1

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám