Džeka už unavují spekulace, myslí jenom na AS Řím

26.07.2021, 12:57
Aktuality
Edin Džeko (© AFP)
Edin Džeko za sebou má šest sezon v dresu římského AS a koncem července stále není jisté, zda u Giallorossi zahájí ještě jeden ligový ročník. Již 35letý bosenský útočník má smlouvu na poslední rok a spekuluje se o jeho odchodu z hlavního italského města...

Džeko za AS Řím odehrál 260 zápasů a v nich nastřílel 119 branek. O jeho služby se v uplynulých měsících zajímalo několik klubů včetně Juventusu, Los Angeles Galaxy nebo Fenerbahçe, další možnost představuje jiný istanbulský klub Beşiktaş.

"Už jsem unaven spekulacemi o Džekovi," řekl v rozhovoru pro Sky Sport Italia.

"Myslím jenom na AS Řím, na nic jiného ne," dodal.

Důležité slovo ohledně budoucnosti někdejšího hráče Teplic nebo Wolfsburgu bude mít i nový trenér José Mourinho. Ten u kormidla nahradil Paula Fonsecu a hodlá navázat na úspěšné italské působení v Interu Milán. AS Řím naposledy sehrál přátelský duel s maďarským Debrecínem a vyhrál 5:2, Džeko dal dvě branky.

"Jsme stále teprve na začátku, pro tuto chvíli jde všechno dobře. Jsme ve fázi přípravy a máme těžké nohy, ale všichni jsou spokojení. Trenér po nás chce, abychom do tréninků dávali sto procent. Po zápasech a trénincích se objevují také úsměvy," hodnotí Džeko dosavadní průběh letní přípravy.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (35)

Přidat komentář
kilobyte

Si spletl sport, ne?

Reagovat
Kaspar
Reagovat
luismiksak

A s Teplicema teď udělá titul

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom jejich oraništi by neudělal titul ani Maradona

Reagovat
Modi6

A co takhle se vrátit domů, do Teplic??

Reagovat
GrimeBaller98

Tam taky pada 7 kuli jako v Sarajevu

https://www.fkteplice.cz/zapas.asp?id=1474

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu že je zvyklý brát 20 milionů měsíčně nevím nevím … to je myslím víc než dostanou všichni tepličtí fotbalisti za rok dohromady což vlastně ještě nezní tak špatně

Reagovat
Kincl

Proč ne. Řím je krásné město :)

Reagovat
smazaný uživatel

Už na to nemáš ani jsi nikdy neměl... dřeváku

Reagovat
Panini Calciatore

utekaj manzelke do lekarne po masticku ty bukvaj majovy

Reagovat
Csaplárova past

Juve mělo zájem?

Ti jsou fakt marní, berou všechno

Reagovat
JuventusFC1897

Ot:

Ronaldo by mal po rozhovore s Maxom zostat, bude zastavat rolu ako v repre.

Tak snad. Ako utocnik je to stale spicka. Sice je to picus, ale golovy picus.

Teraz este dotiahnut Locu, ale obavam sa, že to nebude stacit.

Reagovat
el Principito

bude skákat kolem lajny a rozhazovat rukama?

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

kiezby este do toho nieco prislo. Zjavne, zial, nema nikto zaujem. Hlavne nepredlzit!

Reagovat
JuventusFC1897

No osobne si tiez zelam jeho odchod. Zaklad je vyhadzat tu hnilobu co tam "zadarmo" natahal parapica.

Reagovat
celestial-

S Ronaldom by bol hlavne asi problém paradoxne s cenou. Predať ho za 10 mega by mu pokazilo image. Rozviazanie zmluvy detto, takže ja som nepochyboval, že vám zostane na krku. Viac som zvedavý čo s ním bude po tom, kam pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší Allegriho tiskovka nic?

Reagovat
stuff

co bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

První oficiální tiskovka trenéra po návratu do klubu. Mluvil o návratu, jednotlivých hráčích, cílech týmu, situaci kolem Dybaly, Chielliniho, Ronalda. Když už jsou tu "štěky" o Ribérym, Džekovi nebo Koulibalym, považuju Allegriho tiskovku za dost stěžejní záležitost.

Reagovat
stuff

Nasiel som len par viet k Dybalovi a Ronaldovi na tuttojuve

Reagovat
M11

Bonucciho slusne uzemnil

Reagovat
DelPiero137

Presne to sa mi pacilo, vyslal jasny signal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Co řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

“In terms of his experience at Juve, Dybala can be the vice-captain because Bonucci left Juventus and then returned, so he had to start from scratch. I expect a lot from Dybala, I’ve spoken to him and he is very motivated,” said Allegri.

“The captain and vice-captain are decided depending on how long they’ve been playing in the team. So Chiellini is the most experienced one, followed by Dybala.

“Bonucci left for one season, he made that decision, so if he wants the captain’s armband he must buy it and play with it in the street. Leo is aware of that,” Allegri said smiling.

In my last season at Juventus, Mario Mandzukic and Sami Khedira wore the captain’s armband, because Leo had fallen behind in the pecking order.”

Reagovat
Furia Ceca

Však má pravdu... Mně se taky nelíbilo, že po návratu měl pořadí v kapitánství jako před odchodem.

Reagovat
Zark

tak se na Lea musí, to umí jedině Max

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vs Crotone 6:0 https://www.youtube.com/watch?v=iRYYg3aXqKM

Toto bol náš 4.prípravný zápas. Crotone je zo Serie B. Predchádzajúci súperi - PERGOLETTESE, PRO VERCELLI a prvým súperom bolo LUGANO. Čo si myslíte o tom vy, že hráme prípravu proti takýmto klubom? Ďalším súperom by mala byť Parma (znova Seria B) a potom Dynamo Kyjev.

Hrať 4.prípravný zápas proti klubu zo Serie B a taktiež aj 5., je podľa mňa nedostatočné. Chcelo by to aj lepšieho súpera ako Atalanta, Neapol, Lazio a podobne, ak teda nechceme cestovať vonku a zrušili sme zápasy proti Arsenalu a Atleticu Madrid.

Každopádne dôležitejšie je pre mňa to, aby sme zvyšných topových hráčov udržali (už keď Hakimi musel ísť). A potom predĺžiť kontrakt s Brozom + Lautarom a budem spokojný. Dnes napr. Čala 1 gól a 3 asistencie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele