V Sokolově se vodáci porvali se skupinou místních: Přes 10 zraněných!

Vodáci, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. července 2021 14:10

V Sokolově řešili minulý týden nepříjemný incident. Ve městě se parta vodáků porvala se skupinou místních. Potyčka si vyžádala více než deset zraněných, dalším zraněním zabránili včasným zásahem policisté.

V pátek došlo u vlakového nádraží v Sokolově k potyčce mezi skupinou místních a partou vodáků, u které musela zasahovat policie. Strážci zákona od sebe obě znesvářené strany oddělili. 

Záchranáři měli na místě plno práce, ošetřili asi desítku místních obyvatel a také trojici zraněných vodáků. Žádné ze zranění však nevyžadovalo hospitalizaci. "Nejvážnějším zraněním byla zlomená ruka u dvaapadesátileté ženy ze Sokolova," uvedl mluvčí Jakub Kopřiva.

Policisté nikoho neomezili na osobní svobodě, nyní probíhá vyšetřování na základě výslechů svědků a vyhodnocování dostupných videí a záběrů z kamerového systému. 

"Z mě dosud známých a dostupných informací vztahujících se pátečnímu incidentu, který se odehrál v Sokolově, mohu říci, že sokolovská policie zasáhla velmi rychle, přičemž právě svým rychlým zákrokem předešla vzniku dalších protiprávních jednání a napadení dalších osob," zhodnotil zásah ředitel Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje Petr Macháček. 

Témata: Vodáci Karlovarský kraj Policie ČR