Logo regionálního portálu velkobitessko.cz

Regionální zpravodajství

Místo drogy se prodávala i kuchyňská sůl. Policisté dopadli výrobce pervitinu z Tišnovska

Policie ČR
středa 28.7.2021

Ilustrační foto
Autor: Policie ČR

S kvalitou dodávaného pervitinu si nedělal velké starosti sedmadvacetiletý muž z Tišnovska. Právě nespokojenost s nabízenou zakázanou látkou byla pro kriminalisty zabývající se drogovou problematikou jednou z důležitých informací, která spustila vyšetřování. Zjistili, že muž se výrobě zakázané látky věnoval na Tišnovsku nejméně od začátku roku.

Sůl nad pervitin

Drogou zásoboval prostřednictvím dalších osob na pervitinu závislé lidi z blízkého okolí. Při vyšetřování vyšlo najevo, že muž často dodával drogu mizerné kvality, navíc smíchanou s jinými látkami. Kriminalisté také zjistili, že jeden z jeho distributorů, mimo jiné závislý na drogách, byl schopen namísto pervitinu prodat kuchyňskou sůl.

Policisté zasahovali na dvou místech na Tišnovsku

Uprostřed minulého týdne policisté výrobce krátce po dokončeném vaření zadrželi. Při domovních prohlídkách na dvou místech na Tišnovsku zajistili vedle potřeb pro výrobu pervitinu i sto padesát gramů čerstvě vyrobeného pervitinu. Ten měl výrobce uložený v bydlišti na několika místech, mimo jiné několik gramů drogy měl uschovaných ve spodním prádle. Při domovních prohlídkách policisté zajistili také další věci včetně finanční hotovosti, které s největší pravděpodobností pochází z trestné činnosti. Výrobce pervitinu je stíhaný vazebně.

TOP
Flexipal a.s. nabízí práci na pozici Speditér / Dispečer v obci Křoví

Speditér / Dispečer

Flexipal a.s. Křoví nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP). Pro uchazeče se středoškolským vzděláním s maturitou. ➤ Flexipal, dynamicky rostoucí, mezinárodní společnost, zabývající se zpracováním dřeva, výrobou a…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama