Herečka se z Izraele vrátila už loni, když začala pandemie koronaviru, aby byla mamince nablízku. A dobře udělala! Třebaže se jim v tomto případě covid-19 vyhnul, u Olgy se minulý týden nečekaně opět projevila její dlouholetá choroba.

„Je pravda, že je to nemoc, kterou má už sedmdesát let, ale nikdo z nás to nečekal. Byl to pro nás velký šok a stále to zpracovávám. Zrovna teď v srpnu měla jet s mojí sestrou na hory, ale najednou tohle. Dlouho žádné problémy nebo příznaky neměla, ale tím horkem se to asi zase aktivovalo,“ svěřila se Aha! herečka. O co přesně se jedná, však nechtěla prozradit. „Je to už poněkolikáté, co přežila takovou život ohrožující situaci. Přijela jsem, jak nejrychleji to šlo. Nemůžu se jen tak opalovat na pláži, když vím, jak na tom je,“ stýská si Veronika. Její manžel, český velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický (64), její důvody naštěstí chápal.

Olga se prý už cítí lépe, těší se z péče a společnosti všech svých dětí i vnoučat. V pátek by pak měla putovat domů ke své dceři, která se o ni bude starat.

Všichni drží spolu

Navzájem si pomáhají. „Máme rodinnou skupinu na aplikaci WhatsApp, že spolu každý den komunikujeme. Každý z nás chce babičce nějak pomoct, ať už jen návštěvou, anebo nákupem potravin a dárků, takže se kolikrát dohadujeme, kdo kam pojede,“ vysvětlila herečka. Proto se maminku s dcerou, modelkou Agátou Hanychovou (36), rozhodla navštívit ještě před zhlédnutím premiéry seriálu Mužketýři, ve kterém si zahrál její syn Vincent Navrátil (24).

Křehké zdraví

Není to totiž poprvé, co se paní Olga dostala do nemocnice. Už jednou, v roce 2015, si nešťastně zlomila stehenní kost v krčku, a tak ji hned po převozu do nemocnice museli operovat.

VIDEO: Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce!

Video
Video se připravuje ...

Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce! 

Fotogalerie
36 fotografií