Vondroušová si poradila se Svitolinovou, Češky jsou ve finále čtyřhry i dvouhry

Tenistka Markéta Vondroušová postoupila na olympijských hrách v Tokiu do finále a má jistou medaili. Ukrajinku Elinu Svitolinovou porazila hladce 6:3, 6:1 a v boji o zlato ji čeká Švýcarka Belinda Bencicová. Do finále se probojovaly i Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou ve čtyřhře.

Tento článek je více než rok starý.

Tokio (Aktualizováno: 17:00 29. 7. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová | Zdroj: Reuters

Tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková si zahrají o olympijské zlato. Rusky Vesninovou a Kuděrmětovovou v semifinále zdolaly 6:3, 3:6, 10:6.

Dvě medaile pro Česko

Čeští brokoví střelci Jiří Lipták a David Kostelecký si podmanili olympijskou soutěž v trapu. Lipták získal po dramatickém rozstřelu první olympijské zlato v kariéře, Kostelecký skončil druhý.

Postup beachvolejbalistů

Beachvolejbalisté Ondřej Perušič a David Schweiner po desetidenní karanténě kvůli covidu-19 zahájili se zpožděním olympijský turnaj vítězně. Po jediném tréninku na písku v tokijském Šiokaze Parku vydřeli třísetovou výhru nad mexickou dvojicí Josué Gaxiola, José Rubio a udrželi si naději na postup ze skupiny.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme