Zhubnout v obličeji můžete i vy. Stačí si osvojit tyto cviky, které zvládne každý

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Cviky oblicej
Zdroj: Shutterstock

„Jak zhubnout v obličeji“ je jednou z nejčastěji vyhledávaných otázek na internetu. Pokud hledáte odpověď na tuto otázku, nejste sami. Tisíce lidí by rádo vědělo, jak vypadat o něco lépe bez náročného procesu. Na serveru Goodtoknow.co.uk vyšel článek, který jim to objasní.

Aktuálně neexistuje žádný způsob, jak zhubnout pouze na jedné části těla. Nejlepší volbou je celkové hubnutí, které podpoříte cvičením a zdravou stravou. Není se vůbec čeho obávat, výsledky uvidíte během chvíle.

Odborné rady pro hubenější obličej

Na tuto oblíbenou otázku se snažili odpovědět odborníci. Zajímá vás, jak se k hubnutí vyjádřili? Přinášíme vám odpovědi a rady, díky kterým se budete cítit lépe.

Osobní trenérka Lucy Locket Loves dle serveru Goodtoknow.co.uk vysvětluje, že jednou z mnoha výhod pitné vody je, že může pomoci při hubnutí: „Ujistěte se, že jste hydratovaní a pijete dostatek vody. Voda hraje velice důležitou roli v hubnutí a správný příjem vody vám pomůže nejen zhubnout, ale také se postará o zářivou pokožku.”

Další z fitness trenérů prozradil, že dieta by měla být vaší prioritou číslo jedna, pokud jde o hubnutí. Dle trenéra to nejsou krémy, které z vás udělají krásného člověka. Zařaďte do svého jídelníčku potraviny bohaté na živiny a minerály. Zkuste zdravou zeleninu a zdravé tuky, jako jsou avokádo, mandle a ořechy.

Rozlučte se s alkoholem. Vyřazení alkoholických nápojů pomůže při hubnutí a sníží nadýmání. Obličej je po konzumaci alkoholu nafouklý a oteklý, což nevypadá hezky. Jedna sklenka vína týdně však člověku dvakrát neublíží.

Cvičení, které zvládnete raz dva

Chcete-li tónovat svaly kolem úst, řekněte X a O ihned za sebou. Díky tomuto cvičení se vaše obličejové svaly stahují a pohybují se. Toto cvičení opakujte tolikrát, kolikrát jen můžete.

Dalším skvělým cvikem je nasávání tváří, jako byste byli ryba. Opakujte každý den dvacetkrát, abyste dosáhli skvělého výsledku. Dále pak vyzkoušejte otevřít svá ústa co nejvíce je to možné. Cvik opakujte až třicetkrát denně.

Tento cvik může působit vtipně, ale zaručeně pomáhá. Naplňte si ústa vzduchem, aby váš obličej vypadal tlustý a kulatý. Udržujte své rty zavřené a pohybujte vzduchem v ústech ze strany na stranu. Pět minut denně stačí.

Trápí vás dvojitá brada? Lymfodrenáž pak může být skvělým pomocníkem, jak se této nepříjemnosti zbavit. Nemusíte do profesionálního studia, doma si jednoduše masírujte obličej krouživými pohyby, což vám pomůže odvádět toxiny a ve vašem obličeji se nebudou zadržovat tekutiny.

Léto se neúprosně blíží. Pokud se tedy chcete předvést v plné kráse, na nic nečekejte a začněte pravidelně cvičit. Vyplatí se to!

Zdroj: GoodToKnow.co.uk

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články