Žena v Německu vyhrála v loterii 33 milionů eur, akorát o tom nevěděla

V Německu vyhrála jedna ze sázejících v červnu jackpot v loterii Lotto, ale několik týdnů jí trvalo, než zjistila, že za tiket schovaný v peněžence získá skoro 33 milionů eur (840 milionů Kč).

Napsala o tom agentura DPA. Pětačtyřicetiletá vítězka se šťastnou novinu dozvěděla až ve chvíli, kdy si po nějaké době došla znovu vsadit.

"Z pomyšlení na to, že jsem celé týdny lehkomyslně nosila v peněžence skoro 33 milionů eur, mě jímá závrať," citovala výherkyni sázková společnost Lotto Bayern.

Žena vyhrála 6. června díky správnému tipu šesti losovaných čísel a jednoho superčísla ve hře nazvané 6aus49 (6ze49). Za vsazený tiket zaplatila 2,40 eura (62 Kč).

Ještě větší štěstí měl v roce 2018 zapomnětlivý sázející v Anglii, který v loterii EuroMillions získal 78 milionů liber (2,3 miliardy Kč). Balík tiketů v autě nechal zkontrolovat po opakovaném naléhání manželky až šest týdnů po oznámení výherních čísel.

Související

Více souvisejících

Německo

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy