Překvapte svého partnera v posteli. Známe správné spodní prádlo pro každou postavu

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
spodni pradlo zeny
Zdroj: Shutterstock

Každá žena se chce cítit krásná a pro svého partnera být dokonalá. Jenže někdy pro to nemáme sebevědomí a myslíme si, že sexy spodní prádlo by nic nevyřešilo. Pokud znáte svou postavu a víte, jak se obléknout, zaručujeme vám, že přítele nezklamete.

Je jedno, zda máte dokonalou, vyloženě ženskou postavu, nebo jsou vaše křivky trochu jiné. Každému sedí něco jiného a my pro vás máme přehled toho, co si na sebe vzít, abyste ocenila toho, na kom vám záleží.

Nestyďte se za svou postavu. Vždyť váš partner je právě ten, kdo by ji měl ocenit. Odvažte se před ním trochu a ukažte mu, co ve vás je. S těmito radami zapůsobíte, ať už o sobě máte jakékoli mínění.

Postava tvaru trojúhelníku

Pro tuto postavu je typická především užší horní část těla. Prsa i boky jsou spíše menší, zatímco u zadečku se postava rozšiřuje, a to včetně stehen. Je tedy třeba horní polovinu těla zvýraznit, zatímco spodní spíše decentně skrýt.

Vyberte si zdobenou a výraznou podprsenku, ideálně s push-up efektem. Ta vám ňadra zvětší a vytvoří dekolt, který zaujme každého muže. Co se týče kalhotek, volte klasický model, nebo kalhotky nohavičkové.

Postava tvaru obráceného trojúhelníku

Tato postava znamená široká ramena, mohutnou vrchní část těla, větší prsa a téměř chlapecké boky a pas. Postava se směrem dolů zužuje. Je třeba především odtrhnout pozornost od velkých ramen a zvýraznit dekolt, který tomu může pomoci.

Opět tak volte raději krajkové podprsenky výrazných barev. Například svůdná červená přitáhne pohled vašeho partnera na jediné místo. Kalhotky zvolte s nižším střihem, ideálně nějaké bokovky.

Chlapecká postava

Pokud jste spíše štíhlejší a vysportovaná žena, nemáte ani velká ramena, ani boky, jste zkrátka všude zhruba stejná. I na vás se ale vždy najde něco, co podtrhne vaši ženskost.

Nebojte se push-up podprsenek s krajkou a zdobených kalhotek, které zvýrazní vaše boky i pas. Právě pro tento typ postavy jsou ideální tanga nebo kalhotky brazilky, které zvýrazní váš zadeček.

Postava přesýpacích hodin

Tento typ postavy je obecně označován jako nejvíce ženský. Prsa jsou plnější, pas útlý, ale boky a zadeček výrazné. Máte-li tuto postavu, rozhodně se ji nestyďte využít k tomu, abyste svého partnera ohromila.

Co se týče podprsenky, stačí vám obyčejná nevyztužená, slušet vám bude i styl korzetový. U kalhotek máte na výběr hned několik možností. Můžete si koupit krajkové, slušet vám ale budou i ty s vyšším pasem.

Nikdo by se neměl stydět za to, jak se narodil. Je pravda, že postavu lze cvičením a dietami trochu změnit, nicméně její rozložení obvykle příliš neovlivníte.

Nebojte se toho, co vám bylo naděleno do vínku. Ukažte, že umíte své ženské zbraně využít, a přizpůsobte své oblečení postavě, kterou máte. Uvidíte, že při dodržení těchto pravidel se nebudete muset bát, že by vám partnera někdo přebral.

Zdroj: Cosmopolitan

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články