Byla čerstvě po rozchodu s »debílkem«, co ji podváděl (jak sama napsala), a toužila po novém muži.

„Oplácaná kuchařka, snící o cool týpkovi, jako je Robí. Třeba ho nezajímá jen tělesná schránka? No nevím… na to je nějak moc hezkej. A holky říkaly, že předtím chodil s těma miss. Ale já zas měla ty prsa, že jo. Nahonila jsem je v obřím výstřihu a šla si pro ,to‘. Přiskejtovala jsem k Robímu (jen!) v plavkách, břicho nebřicho. Věřila jsem si. Ty ceciny, o kterejch jsem snila od puberty, pro mě byly všechno,“ píše otevřeně Kamu, která nakonec Robího sbalila. A navíc před několika dny oslavili již čtvrté výročí jejich vztahu.

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Robí řekl: ,Kam pálíš, papriko?‘ A já byla královna vesmíru. Určitě to bylo kvůli těm prsům, ne asi. Fyzično je přece nejdůležitější na světě! Jenže jeho prsa vůbec nezajímaly. Prej mi zářila duše a zajímala jsem ho zevnitř. Wow, tak tohle cool týpci uměj? Miluju ho,“ netají se Kamila Rundusová.

I když pro ni tehdy byla silikonová ňadra nejdůležitější, před časem zjistila, že jí implantáty vadí, a proto si je nechala na klinice odstranit.

„Prsa už nepotřebuju, ani se mi nelíběj. Já se zmenšila, prsa ne. Otravujou mě. Já chci běhat! Chci svoje prsa. Chci bejt já, a nechci v sobě žádný umělý věci, protože blokujou uzdravení. Službu udělaly, sbalily Robího. Teda já ho sbalila svojí duší, ale to jsem tehdy nevěděla. Je to bůh. A já prej bohyně,“ usmívá se potetovaná kuchařka.

Fotogalerie
50 fotografií