Sledujte Co Čech, to trenér!: Hosty jsou Svěcená, Kudlička a Holuša

Brokaři Jiří Lipták s Davidem Kosteleckým si na olympijských hrách v Tokiu uspořádali český pohár v trapu a rozebrali si dvě nejcennější medaile. Kromě ohromného úspěchu dvou velkých kamarádů ve čtvrtek válely české tenistky a ve vzduchu visí dvě zlata. I o tom bude řeč v pořadu Co Čech, to trenér! na CNN Prima NEWS. Pozvání přijali plavkyně Lucie Svěcená, tyčkař Jan Kudlička a běžec Jakub Holuša.

Čeští střelci Lipták s Kosteleckým se postarali o něco naprosto jedinečného. Oba pochází z Brna, prakticky pořád spolu trénují, jsou velcí kamarádi a bydlí dva kilometry od sebe. Pod pěti kruhy byli ze všech nejlepší, a tak se na tokijské střelnici stalo, že závěrečných 10 minut patřilo jen a pouze jim. Ve finálovém rozstřelu zlikvidoval více „holubů“ Lipták a bral olympijské zlato, které už jeho kolega Kostelecký vybojoval před 13 lety v Pekingu.

Velkou radost ve stejný den dělaly českým fanouškům tenistky. Před hrami podceňovaná Markéta Vondroušová chytla v japonské metropoli famózní formu, ze které vyčnívá především vyřazení domácí hvězdy Naomi Ósakaové. V semifinále si pak poradila se světovou šestkou Elinou Svitolinovou a jen zápas proti Švýcarce Belindě Bencicové ji dělí od absolutní senzace.

Ještě před Vondroušovou si postup do nedělního finále zajistily deblistky Kateřina Siniaková s Barborou Krejčíkovou, které si o nejcennější kov zahrají proti zmíněné Bencicové a Viktoriji Golubicové.

Dění na hrách v Tokiu rozeberou hosté v pořadu Co Čech, to trenér! na CNN Prima NEWS v pátek od 11:20.

Tagy:
Tokio Olympijské hry CNN Prima NEWS Češi trenér olympijské hry sport Letní olympijské hry v Tokiu 2021 Co Čech, to trenér! Jiří Lipták David Kostelecký Jan Kudlička Jakub Holuša Lucie Svěcená