30. července 2021 • 10:40

Zlaté štěstí! Prskavce objímal táta, dojemný (a rychlý) hovor s maminkou

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle jsou chvíle, na které se nezapomíná... Jiří Prskavec fantastickým způsobem ovládl finále kajakářů na olympiádě v Tokiu a prožíval neuvěřitelné emoce - i se svými nejbližšími. Táta a trenér v jedné osobě Jiří Prskavec starší ho mohl obejmout ještě v lodi, manželka a maminka gratulovaly telefonicky, milý závěr hovoru proběhl navíc v přímém přenosu.



„Seš borec!“ Slova táty Prskavce, když lapil do rukou svého syna v olympijském kanálu, mluvila za vše. 28letý závodník z Mělníka získal vůbec první kajakářské zlato z olympiády pro Česko. A když se vzpamatoval a vylezl z lodi, přišel telefonát z domova.

K životnímu úspěchu mu pogratulovala manželka Tereza a k uchu dostal i maminku Marcelu.

„Děkuju moc, maminko, já musím tady za klukama, taky vás mám moc rád, ahoj,“ zachytily televizní kamery závěr hovoru. Teprve pak se olympijský vítěz šel pozdravit se soupeři a mohl se připravit na další příval emocí.

Jiří Prskavec byl před pěti lety v Riu trochu zklamaný z bronzu, teď si ale vše vynahradil. Finále ovládl o více než tři sekundy před Slovákem Jakubem Grigarem a mohl si na krk pověsit zasloužené zlato a zazpívat českou hymnu.

Jiří Prskavec měl po dojetí finále dojemný rozhovor s maminkou
Jiří Prskavec měl po dojetí finále dojemný rozhovor s maminkou

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud