Jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu oznámil šťastnou novinku přátelům na oslavách Dne nezávislosti. „Mluví se o dvojčatech,“ prozradil serveru OK Magazine dobře informovaný zdroj. Amal je údajně v druhém trimestru a už je to na ní znát, brzo si toho všimnou úplně všichni,“ poznamenal.

Herec a několikanásobný držitel titulu Nejvíc sexy muž planety je z dalších děťátek na cestě u vytržení. „Vzhledem k věku Amal nebyla jistota, že budou moci mít další děti. Zpráva ale všechny potěšila, George je neuvěřitelně pyšný a Amal jenom září,“ dodal zdroj.

Nastávající čtyřnásobní rodiče s příchodem dalších dvou ratolestí už obeznámili svá dvojčata Ellu a Alexandra (oba 4). Dcera si údajně přeje sestřičku na hraní, zatímco Alexander bratříčka.

George a Amal se seznámili v roce 2013, hvězdná svatba proběhla o rok později. V roce 2017 se jim narodila dvojčátka Ella a Alexander. „Ultrazvuk mi vyrazil dech, byli tam dva,“ vzpomínal před časem Clooney na překvapivé zjištění, že se v jeden den stane otcem hned dvou malých nezbedníků.

VIDEO: Ležérní styl podle Amal Clooney

Video
Video se připravuje ...

Ležérní styl podle Amal Clooney youtube.com/CELEB NEWS/BPŽ

Fotogalerie
54 fotografií