Nejinak tomu bylo na otevření kamenného obchodu e-shopu s obuví, kam se trojice vydala. Jak Iva, tak i její dcery Natálie a Karolína daly na odiv své štíhlé dlouhé nohy. Zatímco moderátorka zvolila střízlivé šaty, děvčata vyrazila v kraťasech a obdivné pohledy si všechny tři náramně užívaly. 

Je to poprvé, co jsme si takhle ve třech vyrazily na party. Většinou chodím s Naty, protože to má ráda a nevadí jí mluvit na veřejnosti. Kája je spíš po tatínkovi, introvert a malířka, ale rozhodně jsem ji dnes nenutila, sama chtěla jít,“ řekla Blesku Kubelková, která se definitivně rozloučila s chozením na módních přehlídkách. 

VIDEO: Modelka Natálie Jirásková: Maminka Iva Kubelková je pro ni největším vzorem!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Natálie Jirásková: Maminka Iva Kubelková je pro ni největším vzorem! Martin Balcar, Jan Jedlička

Naposledy jsem šla společně s Natálkou Beátu Rajskou na karlovarském festivalu a předala pomyslné žezlo dceři. Letos na přehlídce ve Varech budeme opět obě, ale já už jen jako moderátorka a Naty jako modelka,“ prozradila Iva. 

Obě dcery po své matce zdědily to nejlepší, co mohly. Dlouhé štíhlé nohy, plné našpulené rty a hustou hřívu. Starší dcera i bujný dekolt, který ráda ukazuje na sociální síti. „Vím, co chci ukázat a co ne. Myslím, že je to tak akorát. Už jsem dostala nabídky, abych ukázala víc, ale nikdy nepřekročím pomyslnou hranici. Nestydím se za svoje tělo, naopak,“ pochlubila se Blesku Natálie Jirásková. 

Fotogalerie
87 fotografií