Zatímco po porodu dcery Emily (4) se do moderátorského křesla vrátila už po půl roce, tak po narození syna (10 měsíců) je zatím stále ještě doma. 

Už mi psali z Primy, abych se tam zastavila, tak snad se mnou dál počítají. Chtěla bych se vrátit, chybí mi to a navíc jsem neplánovala, že takhle dlouho budu na mateřské. Neříkám, že mi to nevyhovuje, ale práci v televizi mám ráda,“ svěřila se Blesku Sandra Pospíšilová, která z televizního zpravodajství na CNN Prima News odcházela v pokročilém stádiu těhotenství. 

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Za tu dobu, co jsem byla doma, jsme s manželem vymysleli projekt, který má velký ohlas. Pustili jsme se do vyrábění kosmetické řady na omlazení vzhledu. Zatím máme tři produkty, ale i tak je velmi náročné se o vše naplno starat. Jsou to taková moje zadní vrátka, kdyby se cokoliv stalo,“ netají se blondýnka. 

Po narození dcery šla váha Sandry rapidně dolů. Po synovi už vypadá podstatně lépe. „Je to tak, že mám pět kilo nahoře, ale jsem za ně ráda. Po Emilce jsem zhubla až moc. Dcerka byla totiž extrémně náročné dítě, naštěstí se už zklidnila,“ tvrdí Pospíšilová, která se před svatbou jmenovala Parmová.

Fotogalerie
31 fotografií