T-Mobile opět nabídne neomezená data zdarma. Olympiádu bude možné sledovat odkudkoliv z mobilu

t-mobile

Foto: CzechCrunch

T-Mobile spustí neomezená data na léto

0Zobrazit komentáře

T-Mobile navazuje na akci z minulého roku, během které nabízel po dobu letních měsíců neomezená data zdarma, a spouští stejnou nabídku i pro letošní léto. Nyní je jeho cílem motivovat zákazníky k pohybu po karanténních opatřeních a inspirovat je ke sledování olympijských her v Tokiu i fotbalového Eura odkudkoliv bez omezení.

„Strávili jsme půl druhého roku v online prostředí a naše děti v intenzivní společnosti displejů a obrazovek. Proto jsme se rozhodli Českou republiku vyzvat k aktivitě. Tak, jako jsme ji před dvěma roky rozdatovali, ji chceme letos rozpohybovat,“ říká Michal Podlucký, ředitel segmentu rezidentních zákazníků společnosti T-Mobile Czech Republic.

Neomezená mobilní data se stala během loňského roku jedním z prostředků, kterými nejen T-Mobile, ale i O2 vyjadřovaly solidaritu se svými klienty zasaženými pandemií koronaviru. A této nabídky se zákazníci T-Mobilu dočkají letos znovu, od poloviny června do konce srpna, a to bez jakéhokoliv omezování na rychlosti.

Balíček Sportovní léto bude možné aktivovat od 18. června v aplikaci Můj T-Mobile. Pro rezidentní zákazníky a drobné podnikatele se nabídka vztahuje k jakémukoliv aktivovanému tarifu. V případě koncových uživatelů firemních klientů je spojena s tarify, které mají aktivovaný datový balíček Mobilní internet Extra či Mobilní Internet Extra Nastálo s objemem dat nad 2,5 GB.

Nabídka se vztahuje i na uživatele předplacených karet, kteří využívají některý z měsíčně či ročně se obnovujících datových balíčků. Této nabídky, byť v omezené míře, budou moci rezidentní zákazníci T-Mobilu využívat také v momentě, kdy se rozhodnou vycestovat do zemí EU. Zde jim bude k dispozici 9,5 GB dat, předplatitelé karet Twist se mohou těšit na 4,26 GB.

Ačkoliv T-Mobile nabídku neomezených dat staví především na podpoře pohybu, ve výsledku půjde spíše o pasivní podporu sportování. Již zítra totiž začíná fotbalové Euro a koncem července letní olympijské hry v japonském Tokiu. Diváci tak nebudou muset během sledování přímých přenosů sedět doma u televizí, ale klidně v parku s telefonem či tabletem v ruce.

Nabídka pro neomezená data během léta přichází jen pár dní poté, co T-Mobile nalákal na další zajímavou novinku. Tou je dostupnost chytrých hodinek Apple Watch s podporou eSIM, díky níž budou moci jejich majitelé nechat iPhone doma a stále například přijímat hovory, odepisovat na zprávy nebo streamovat hudbu přes internet.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym