Logo regionálního portálu velkobitessko.cz

Regionální zpravodajství

Orange Academy ve Velké Bíteši radí, jak si správně vybrat jazykový kurz

Mgr. Sylvie Balážová
pondělí 23.8.2021

Ilustrační foto
Autor: Orange Academy

Možná byste chtěli začít studovat cizí jazyk, ale nevíte, jak si vybrat vhodný kurz, který by Vám po všech stránkách vyhovoval.

Jazykové školy se předhánějí v nejrůznějších nabídkách. Můžete si vybrat kurz v učebně nebo on-line, s rodilým mluvčím nebo českým lektorem, zaměřený na gramatiku nebo mluvení, kurzy různých intenzit i délek. Jak si mezi nimi najít ten, který Vám bude nejlépe vyhovovat?

On-line či v učebně?

Za prvé je vhodné zamyslet se jestli Vám nebude vadit docházení nebo dojíždění na lekce do učeben, případně i do jiného města, nebo jestli pro Vás bude lepší využít pohodlí domova a lekce absolvovat třeba v obývacím pokoji s šálkem kávy.

Pokud zvolíte lekci v učebně, je rozhodně vhodnější vybrat si jazykovou školu v okolí. Jistě není příjemné hodinové dojíždění do vzdálenějšího města. Na druhou stranu jsou i situace, kdy se dojíždění do vzdálenějšího místa vyplatí. Měli byste si ale být jisti, že škola Vám nabídne přesně to, co od ní očekáváte.

Jazyková škola Orange Academy plus má pobočku i ve Velké BítešiMožná budou právě její kurzy pro Vás dobře dostupné.

Ukázkové lekce a dny otevřených dveří

Při výběru jazykové školy hrají nezastupitelnou roli různé Dny otevřených dveří, případně ukázkové lekce.

Nabídne Vám je jistě každá kvalitnější jazyková škola, která je otevřená a nemá co skrývat, a většinou jsou zcela zdarma, nic se za ně neplatí. Výhod je více. Podíváte se do prostor školy, seznámíte se s budoucím lektorem nebo spolustudenty a vyzkoušíte si výuku na vlastní kůži. Nebudete tak riskovat nepříjemnou situaci, kdy se již po první lekci budete cítit ztraceni a frustrováni.

Odkaz na den otevřených dveří jazykové školy Orange Academy ve Velké Bíteši najdete zde.

Rozřazovací testy

Na ukázkových hodinách Vám lektoři jistě rádi poradí, jaká úroveň kurzu pro Vás bude vhodná, můžete si však již předem udělat představu. Většina jazykových škol má kvalitně zpracované rozřazovací testy, které napoví, jak na tom jste a jaký kurz byste měli volit.

Orange Academy nabízí bezplatný rozřazovací test z angličtiny či němčiny.

Recenze

Nechcete nic ponechat náhodě? Ptejte se známých, sledujte recenze ve vyhledávačích, ptejte se na facebooku. Je bezpočet možností, jak si ověřit, že je daná jazyková škola skutečně kvalitní a splní Vaše požadavky. Investice do jazykového kurzu není malá, proto stojí za to zapátrat a o dané jazykové škole si sehnat co nejvíce informací.

Ať již zvolíte jakýkoliv kurz v jakékoliv jazykové škole, přejeme Vám hodně štěstí a úspěchů.

TOP
Flexipal a.s. nabízí práci na pozici Pracovník obchodní operativy v obci Křoví

Pracovník obchodní operativy

Flexipal a.s. Křoví nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP). Pro uchazeče se středoškolským vzděláním s maturitou. ➤ Flexipal, dynamicky rostoucí, mezinárodní společnost zabývající se zpracováním dřeva, výrobou a…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama