Dlouho se tomu bránila, teď už se ale i Angelina Jolieová oficiálně připojila k těm, co mají svůj profil na sociální síti Instagram. A právě v tom spočívá Angelinino aktuální vítězství nad Jennifer Anistonovou. Herečka známá jako Lara Croft totiž získala za pouhé tři hodiny 2,1 milionu sledujících, čímž překonala rekord, který do té doby držela právě Jennifer Anistonová, a to v nejrychlejším nárůstu sledujících.

Jennifer Anistonové, která se na Instagram přidala v říjnu 2019, to trvalo pět hodin a 16 minut, než dosáhla hranice jednoho milionu sledujících. Do té doby to byl ohromující a nevídaný jev. Ten teď ale necelé dva roky poté Angelina rozmetala bez problému na cucky.

Zatímco první příspěvek na Instagramu Jennifer Anistonové byl snímek jí a všech pěti dalších hlavních postav ze sitcomu Přátelé, Angelina Jolie zvolila vážnější sdělení a poselství. Jako svůj první příspěvek si vybrala zveřejnění dopisu od afghánské dívky, ve kterém popisuje současnou dramatickou situaci v Afghánistánu.

Hollywoodské herečky nikdy nebyly kamarádkami, definitivně se ovšem znepřátelily v roce 2005. Tehdy totiž Jennifer opustil její tehdejší manžel a hollywoodský krasavec Brad Pitt, aby si začal se svou kolegyní z filmu Pan a Paní Smithovi Angelinou. Skončilo tak manželství, které začalo v roce 2000. Ani Angelina a Brad spolu ale nevydrželi. Přestože spolu mají děti, v roce 2016 se rozešli a od té doby se spolu jejich právníci potýkají v drsné rozvodové bitvě. 

Video: Angelina Jolieová u uprchlíků

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie u uprchlíků Reuters

Fotogalerie
44 fotografií