27. srpna 2021 • 17:58

Ronaldo je zpět v Manchester United: Vítej doma! Kolik bude stát?

Autor: ČTK, vmn
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo se vrací z Juventusu do Manchesteru United! Žhavým favoritem na jeho angažmá měl původně být Manchester City, ale ten svou nabídku stáhl, staronovým působištěm bude Old Trafford! United zaplatí 15 milionů eur (383,4 milionu korun) a případné bonusy ve výši až 8 milionů eur (204,5 milionu korun). Klub už to potvrdil na svém webu.



Respektovaný novinář Fabrizio Romano napsal, že Portugalec strávil v pátek v tréninkovém centru Juventusu pouhých 40 minut. Netrénoval, jen se rozloučil se spoluhráči.

„Cristiano mi včera řekl, že chce z Juventusu okamžitě odejít. Proto dnes nebyl na tréninku a proto ani nebude připravený na zápas proti Empoli,“ potvrdil kouč Juventusu Massimiliano Allegri. 

Agent pětinásobného vítěze Zlatého míče Jorge Mendes jednal s United, za které Ronaldo nastupoval předtím, než odešel do Realu Madrid.

„Nečekal jsem, že Cristiano z Juventusu odejde. Bylo kolem toho v poslední době hodně spekulací. Vím, že s ním Bruno (Fernandes, hráč Manchesteru United) mluvil. Ví, co k němu cítíme, a kdyby opouštěl Juventus, ví, že jsme tady,“ řekl na Ronaldovu adresu trenér United Ole Gunnar Solskjaer na dnešní tiskové konferenci před nedělním zápasem s Wolverhamptonem.

„Rudí ďáblové“ v podvečer potvrdili, že velký návrat je realitou, zbývá jen vyřídit zdravotní prohlídku a vízum. „Vítej doma, Cristiano,“ napsali na Twitter. Podle informací Fabrizia Romana podepsal dvouletý kontrakt, Juventus za přestup vyinkasuje 15 milionů eur a případné bonusy.

Vstoupit do diskuse
9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud