Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Česko

Čtěte Lidovky.cz s ročním předplatným za 199 korun. Akční nabídka IDNES Premium

iDNES Premium foto: Lidovky.cz

Už jsou to dva roky, co obsah portálu Lidovky.cz rozšířily exkluzivní prémiové články a další výhody určené výhradně předplatitelům v rámci klubu iDNES Premium. Klub dál roste a přináší další a další novinky, mezi něž patří i nová podoba serveru Lidovky.cz s ještě větším zaměřením na prémiový obsah. Při příležitosti oslav jsme zlevnili roční předplatné, členství bylo možné získat velmi výhodně. Akce skončila 20. 9. 2021 ve 12:00.
  6:00aktualizováno  20. září 7:00

Více orientace, více výhod. Co vám přinášejí nové Lidovky.cz

S ročním předplatným získáte každý den kompletní přístup k desítkám prémiových článků na serverech Lidovky.cz, iDnes.cz a Expres.cz a řadu dalších výhod.

Titulní strana iDNES Premium má pět kulatých zarážek, které čtenáře provedou kompletní nabídkou článků, soutěží a dalších benefitů.

bubliny - premium

Co najdete v iDNES Premium

Jen během uplynulého roku vyšly se zlatým logem iDNES Premium celkem 7893 články, které si čtenáři zobrazili 140milionkrát. Skoro šest tisíc zpráv bylo publikováno na doméně iDNES.cz, o zbytek se podělily Lidovky.cz a Expres.cz.

Nejčtenější články iDNES Premium 2020-21

Ve druhém roce vyšlo 7893 prémiových článků

PŘEDPLATNÉ: MF DNES či Lidové noviny zdarma

Digitální předplatné MF DNES obvykle stojí na rok přes 3000 Kč, v rámci iDNES Premium je zdarma. Čtenář má navíc k dispozici na výběr i digitální verzi Lidových novin, časopisy Speed, Téma, Žena a život a další.

Vějíř časopisů

SOUTĚŽE: Hrajte o hodinky, koloběžku a mobil

iDNES Premium slaví narozeniny a zároveň rozdává dárky. Tento týden probíhají tři soutěže o hodnotné ceny:

Soutěž o luxusní hodinky PRIM v hodnotě 10 000 Kč
Soutěž o elektrickou koloběžku Xiaomi
Soutěž o mobil Xiaomi Redmi 9T

Prémioví čtenáři si v uplynulých dvou letech rozdělili celou řadu cen. Někteří si odnesli luxusní hodinky, špičkové mobily či atraktivní vstupenky. Pan Jaroslav Rendl (na fotografii) se díky vítězství v soutěži na iDNES Premium podíval na Tour de France.

FILMY A KNIHY: Dva filmy týdně, e-knihy i audio

Za poslední rok měli členové iDNES Premium bezplatně k dispozici:

  • 127 různých filmů a seriálů
  • 67 audioknih
  • 48 e-knih

ABBA: Pravdivý příběh

Vyhrajte dvě vstupenky na fotbalová utkání Sparty či Slavie

VSTUPENKY: Koncerty, divadla, sport

Přednostní prodej vstupenek na žádané koncerty, výhodný nákup 1+1 vstupenka do divadla zdarma, příležitost získat last minute lístek na vyprodanou událost. I to přináší členství v iDNES Premium.

V přednostním prodeji si čtenáři iDNES Premium nakoupili několik stovek vstupenek na koncert chorvatského uskupení 2Cellos v pražské O2 Aréně. V předchozích měsících byl velký zájem o vystoupení Rage Against the Machine, Guns N’ Roses, System of a Down či Erika Claptona.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!