Pro své hosty si připravil samé vybrané lahůdky. Pilo se drahé toskánské víno a podávalo se třeba hovězí carpaccio, polévka minestrone, kančí soté na červeném víně, steaky a špízy z brazilského hovězího a mnoho dalších laskomin.

Sám Janeček pak dostal mimo jiné 77 růží a třípatrový ovocný dort ozdobený notami. „Nejdůležitější ale je, že tu vidím své přátele a spolupracovníky, kamarády a všechny, které mám rád. To mi ke štěstí stačí, společně se zdravím a s tím, že už snad budeme moci opět naplno pracovat a diváci si najdou cestu do divadel. Už od konce listopadu bych totiž rád všechny pozval na obnovenou premiéru nejslavnějšího muzikálu všech dob Fantom opery, který se vrací do GoJa Music Hall,“ těší se Janeček za všechny umělce.

Gratulantů dorazilo opravdu mnoho. A aby také ne, oslavy Františka Janečka jsou totiž vyhlášené. Letos si ji tak nenechal ujít hitmaker Michal David, Karel VágnerPetr Janda. Mezi prvními dorazil František Ringo Čech, který oslavenci věnoval originální obraz. Bohuš Matuš na oslavu vzal manželku Lucii i jejich malou dcerku, Felix Slováček přišel v doprovodu Lucie Gelemové. Bez manželky přišel režisér Jiří Adamec.

Oslavu si nenechala ujít ani Šárka Grossová, která přišla v doprovodu svých dvou dcer Denisy a Natálie. Velmi to slušelo i Andree Pomeje, Sabině Laurinové nebo Jitce Zelenkové. Po představení pak dorazila i Jiřina Bohdalová v doprovodu vnuka.

VIDEO: František Janeček: Mám za sebou nejhorší období svého života.

 

Video
Video se připravuje ...

František Janeček: Mám za sebou nejhorší období svého života. Petr Macek

Fotogalerie
199 fotografií