Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že tetování je jako droga: rozhodnete se pro první a další pak na sebe nenechají dlouho čekat. Nelze odolat. Má to tak i Anička Slováčková (28). Její tělo zdobí hned několik obrázků, ke kterým nyní přibyl další.

„Zapomněla jsem na to, že se tady dnes tetuje. Jela jsem sem s tím, že udělám dobrý skutek, a najednou jsem seděla na křesle a byla tetovaná. Nechala jsem si udělat malinký symboleček, mám ráda tyhle malé věci, mám jich po těle spoustu,“ řekla Super.cz zpěvačka, která nám novou kérku ukázala.

„Mám na kotníku andělíčka, který ani není poznat, což je na tom to legrační,“ dodala Anička, která charitativní akci Tetování pro radost ráda podpořila.

„Výtěžek půjde na děti s onkologickým onemocněním v motolské nemocnici,“ řekla zpěvačka, která hýřila dobrou náladou. Aničce se daří a má se fajn. „Všechno je v pořádku, daří se mi dobře, jsem v jednom kole a jsem spokojená,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám