ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 6023 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Lara Morr vydává debut

0 jsk 20.9.2021

Slovenská zpěvačka Lara Morr upozornila na vydání debutového alba Múza svým posledním singlem a romanticky laděným videoklipem Letíme preč. Celá deska vyšla 17. září. Křest proběhne 5. října v klubu JazzDock. Album vznikalo ve spolupráci s baskytaristou Markem Leždíkem z kapely Support Lesbiens, hudební produkce se ujal David Vostrý.

Debut obsahuje deset skladeb včetně již vydaných písní Múza, Letíme preč a Poď so mnou tam, které na sebe plynule navazují jako jeden příběh. Přináší alternativní proud hudby v rytmech r’n’b, soulu, jazzu, popu, ale i hip hopu. K písním Dotyk a V rytme hudby si hudbu složila sama zpěvačka, o zbytek hudební složky se postaral baskytarista Marek Leždík.

V textech zpěvačka čerpá především z vlastních prožitků, jsou v nich ukryté příběhy, zkušenosti a její momentální pohled na svět, jak ho vidí a vnímá. „Od malička mě hudba fascinovala. Vždy jsem toužila po tom tvořit vlastní písně a psát své texty, které by byly jakousi výpovědí mě samotné. Ale až teď cítím, že přišel čas se s mými pocity podělit s ostatními. Album Múza je momentálně to nejupřímnější, co jsem ze sebe mohla dát. Název Múza jsem zvolila, protože bez múzy, kterou jsem byla políbena, bych nenapsala ani řádek a nebyla schopna tvořit, skládat a psát,“ popisuje svůj debut Lara Morr.

Tagy: