Hlavní obsah
Článek

Hvězda britské reality show Big Brother Chanelle Hayes (33) je velmi sdílná, co se její fyzické proměny týče. Léta bojovala s nadváhou a po tubulizaci žaludku se jí podařilo shodit už neuvěřitelných 50 kilo.

Chanelle se nyní zvěčnila s tepláky, které jí před proměnou padly, ovšem dnes by se do nich vešla dvakrát, ne-li víckrát.

„Měla jsem je na sobě v den operace a schovala jsem si je pro srovnání. Je fascinující vidět po roce ten rozdíl,“ svěřila se fanouškům v popisku snímků a podělila se o svůj jídelníček, na který se jí často ptají.

Dodala také, že jí stačí mnohem menší porce, než jaké jedla v minulosti, a není po nich hladová, jako se jí stávalo při dietách.

Chanelle se snaží sledující povzbudit k sebelásce, i když hodně zhubla zdaleka není se svým tělem spokojená. Před několika měsíci například v bikinách ukázala povislou kůži a další nedokonalosti.

„Léta jsem svoje tělo nenáviděla, protože bylo příliš velké. Teď je tak malé, že na něm kůže visí. Mám čtyři ňadra, protože moje implantáty jsou na jednom místě a tkáň a kůže jinde. Strie mám prakticky po celém těle. Celulitida je mým stálým společníkem, ať vážím, kolik chci. Nemilovala jsem svoje tělo předtím a nemiluji ho ani teď, ale miluji se o něj starat, a se zdravým tělem přichází i sebevědomí,“ svěřila se tehdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám