Milé čtenářky, uspěly jste. Diskuse neskončí. Jen změní podobu | Foto: iStock

Foto: iStock

Milé čtenářky, uspěly jste. Diskuse neskončí. Jen změní podobu

Moc děkujeme za zpětnou vazbu, jsme překvapeni, jak moc máte diskuze na Dámě rádi. Proto jsme se rozhodli, že je nezrušíme, ale zachováme. Jak budou vypadat?

Milé čtenářky, milí čtenáři, když jsme oznámili, že musíme z technických důvodů zrušit diskuse na webu Dáma.cz, zavalila nás vlna e-mailů, která proti zrušení protestovala. Byli jsme až dojati, když jsme viděli, jak jsou pro vás diskuse důležité. Uvědomujeme si, že dříve než existoval facebook, vznikl náš web Dáma.cz, který nabídl svým uživatelům i možnost diskusí. Že se tedy u nás potkáváte již téměř dvacet let. Ale takovou loajalitu v době mnoha jiných sociálních sítí jsme nečekali. 

Máme vás rádi, záleží nám na vás, proto jsme přehodnotili náš záměr a máme tady dobrou zprávu: Diskuze zůstanou. Jen budou trochu jiné, protože současný web už opravdu není možné udržovat. Musíme je připravit znovu. Trochu je zjednodušíme, nebudou mít všechny funkce jako ty současné, ale něco zase získají navíc. Hlavně budou jednoduché, přehledné a rychlé. Diskuze se stanou součástí magazínu, uživatelé se nebudou muset přihlašovat do účtu, diskutovat budou bez přihlášení. Tím pádem nebude možné diskutovat v uzavřených diskuzích. 

A ještě jedna dobrá zpráva: budou konečně připravené i pro mobilní telefony. Přesto stále platí, co jsme psali: staré diskuze zaniknou a s nimi i veškerý obsah včetně nahraných souborů. Začneme na zelené louce. Proto pokud nechcete přijít o obsah ve starých diskusích, zazálohujte si ho. Ke změně dojde na přelomu září a října. Na začátku vám samozřejmě naši administrátoři pomohou, pokud budete mít s něčím problém. 

Vaše redakce

Doporučujeme

Články odjinud