Makovice hloupých voličů. Guláš jim zkysne! Hřebejk tuší cestu v řiť

21.09.2021 14:38 | Ze sítí

Když dala televize CNN Prima News prostor docentu Miloslavu Ševčíkovi, který kandiduje za TSS do Sněmovny, rozezlila tím režiséra Jana Hřebejka. „Prostor těmto ichtylům z marginálních stran povede jedině k tomu, že guláš a smaženice v makovicích méně informovaných voličů, ještě více zhořkne a zkysne, protože takovéto debility pana Ševčíka budou považovat za informace,“ napsal na twitteru a obvinil CNN Prima News, že „dláždí cestu v řiť“. Nechyběl ani Pavel Novotný.

Makovice hloupých voličů. Guláš jim zkysne! Hřebejk tuší cestu v řiť
Foto: Facebook
Popisek: Režisér Hřebejk protestuje proti Zdeňku Ondráčkovi

Anketa

Co chcete od příští vlády nejvíc?

hlasovalo: 27851 lidí
Za Trikolóru, Svobodné a Soukromníky kandiduje v letošních parlamentních volbách i docent Miroslav Ševčík z Vysoké školy ekonomické, který byl hostem vysílání CNN Prima News na téma zdražujících se energií. „Voliči, pamatujte si, odkud tento mráz přichází. Přichází z Bruselu naprosto nesmyslnými a hloupými opatřeními, která budou zasahovat právě sociálně nejslabší, nejchudší, ale také střední třídu,“ řekl.

Podle něj je chyba uzavírat některé elektrárny. „Tato zima může ukázat, že všechny plány sociálních inženýrů a zelených fanatiků přispějí k tomu, že tady budeme chudnout. Dotkne se to i Německa,“ řekl také docent. Poukázal na to, že Evropská unie není ani největším znečišťovatelem, těmi zůstávají Spojené státy a Čína. Jako průmyslovou zemi dle Ševčíka nás zdražování nepochybně zasáhne.

Ve vysílání CNN Prima News byl kritizován předsedkyní Zelených Magdalenou Davis, že jeho přístup je sobecký. „To, co tu pan Ševčík říká, je, že si svého života váží více, než životů všech našich dětí, které zdědí tu energetickou koncepci,“ řekla politička, která se také v letošních volbách hlásí o pozornost voličů. Ovšem i podle ní energetická chudoba domácnosti zasáhne. Nicméně, Ševčíka a Trikolóru obvinila, že se o téma zajímají jen kvůli tomu, protože se jim hodí do kapsy.

Nicméně, kritika Ševčíkových slov od Magdaleny Davis byla ještě mírná oproti tomu, co se ozvalo, když byl odkaz na rozhovor umístěn na twitteru. „Ševčík je vyhlášený kretén, nepřijde mi moudré jej citovat,“ ozval se starosta Řeporyjí za ODS, Pavel Novotný.

Ještě dál zašel filmový režisér Jan Hřebejk. „Prostor těmto ichtylům z marginálních stran povede jedině k tomu, že guláš a smaženice v makovicích méně informovaných voličů, ještě více zhořkne a zkysne, protože takovéto debility pana Ševčíka budou považovat za informace,“ stýskal si a přirovnal CNN Prima News k ParlamentnímListům.cz. „Dláždění cesty v řiť,“ přidal ještě k lepšímu. I Hřebejk je komunálním politikem, je zastupitelem v Praze 5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…