Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Robinson Daniel Hůlka: Na premiéru muzikálu vyvedl krásnou manželku a rozkošnou dceru Rozárku

Daniel Hůlka ukázal krásnou manželku a dceru Rozárku
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie
rodina

Jeden z nejlepších operních a muzikálových zpěváků Daniel Hůlka (53) v současné době září v muzikálu Robinson Crusoe. Před pár dny proběhla premiéra, na kterou zpěvák vyvedl svoji půvabnou manželku Barboru a rozkošnou dceru Rozárku. 

Českého herce a operního zpěváka Daniela Hůlku podporovala na premiéře muzikálu Robinson Crusoe v Divadle Na Maninách celá rodina.

Na tatínka se přišla podívat dcera Rozárka a jeho žena Barbora. Ještě během jarních zkoušek měl zpěvák problémy s nohou a chůzí.

"Už je to dobré. Sice chodím o jedné berli, ale v podstatě na tu nohu mohu už šlapat normálně. Stále to cítím a pan doktor mě přemlouvá, ať ještě chodím s berlí, ale já jsem opravdu poctivě marodil. Byla to jen lehce natažená šlacha, takže je to díkybohu v pohodě," řekl Daniel Hůlka eXtra.cz v květnu.

Hůlka v posledních třech letech zažívá jedno z nejkrásnějších životních období. Jeho milovaná manželka Barbora mu porodila dceru Rozárku, se kterou tráví každou volnou chvíli a otcovství si v třiapadesáti letech vyloženě užívá.

"Rozárka je úžasná," řekl zpěvák nedávno v rozhovoru pro eXtra.cz a dodal, že u porodu ovšem nebyl, protože dle něj chlapi k porodu nepatří.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy