ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 4864 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Thomas Anders z Modern Talking vystoupí v Praze

0 jsk 22.9.2021

Již 15. října 2021 se v Praze ve Fóru Karlín uskuteční koncert Thomase Anderse, jedné z hvězd hudebního uskupení Modern Talking. Návštěvníci koncertu budou mít možnost slyšet největší hity slavné kapely osmdesátých let.

Modern Talking zahájili svou hudební kariéru v roce 1984 ve složení Dieter Günther Bohlen (zpěvák, skladatel a textař a Thomas Anders vl. Jménem Bernd Weidunk (zpěvák). Jejich prvním velkým hitem byla skladba You Are My Heart, You Are My Soul, za kterou brzy získali mnoho zlatých a platinových desek.

Po prvních úspěších se však objevily i první rozpory. V roce 1987 se skupina rozpadla. Thomas Anders i Dieter Bohlen se věnovali svým sólovým projektům. V letech 1998 až 2003 se dali opět dohromady, natočili znovu staré hity, přidali řadu nových písniček a vydali několik alb. Poslední nese příznačný název The Final Album s podtitulem The Ultimate Best Of. Jde o kompilaci jejich předchozích největších hitů.

Od roku 2003 se opět věnují pouze svým sólovým kariérám.  Dieter Bohlen je porotcem německé soutěže Německo hledá superstar a píše knihy o sobě.

Thomas Anders, který přijede v říjnu do Prahy, dál vydává sólová alba a koncertuje sám. V roce 2016 vydal nové album s názvem History. Stěžejním repertoárem jeho koncertů jsou však písně, které vznikly v osmdesátých letech. Právě na ně se mohou diváci těšit 15. října 2021 v pražském Fóru Karlín.