Síťované punčochy: Oblečení pro drsné rockerky i jemné dívky k šatům

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Sitovane puncochy
Zdroj: Shutterstock

Síťované punčochy jsou i v dnešní době oblíbeným módním doplňkem, který se skvěle hodí k oblečení v podstatě jakéhokoli typu i v jakémkoli počasí. Mnoho lidí možná této větě nevěří, pokud ale víte, jak je nosit, okouzlíte s nimi prakticky kdykoli.

Sice se do nich trochu složitě obléká kvůli všem těm okům na nich, ale výsledek nakonec stojí za to. Jde jen o to umět je sladit s tím, co se k nim nejlépe hodí. Mnoho žen si totiž myslí, že je může nosit jako klasické punčochy, a ve výsledku vypadají spíše komicky než svůdně.

Ať už jste spíše něžná dívka, která ráda nosí šaty a okouzluje okolí svou ženskou postavou, nebo rockerka, která se nebojí tmavého outfitu, síťované punčochy by ve vašem šatníku neměly chybět. Omrkněte naše tipy.

Červená a bílá

Různé barevné vzory se s tímto typem punčoch kombinovat nevyplácí. Pokud si na sebe vezmete letní strakaté šaty, punčochy a žluté boty, na ulici se za vámi každý otočí, ale spíše proto, aby se vám vysmál.

Kouzlo síťovaných punčoch spočívá v tom, že je lze kombinovat buď s barvou bílou, která značí nevinnost, nebo rudou. Samozřejmě ani černá není chybou, pokud zvolíte sukni do půli stehen a nějaký tmavší top, rozhodně neuděláte chybu.

Chcete-li rozjasnit den lidem kolem sebe, vyzkoušejte kratší bílé šaty a boty na vyšším podpatku. Doplňkem mohou být řetízky s černými přívěsky, nebo třeba nějaké tmavší náramky.

Pokud zvolíte šaty a boty červené, ukážete ostatním, že se nebojíte využít svou ženskou krásu ve svůj prospěch. Červená je totiž ukázkou vášně, které rozhodně svůdné síťované punčochy jedině přispějí.

Kombinovat s letními šaty lze tento módní doplněk úplně bez problémů, chce to jenom znát základy a zbytečně nenosit přeplácané modely. S obyčejnou kabelkou, ne příliš zdobenou, v tomto případě zabodujete.

Vysoké boty i otrhané džíny

Pokud jste spíše divočejší duše a nepatříte k ženám, které si libují v šatech, stanou se pro vás síťované punčochy skvělým doplňkem pro váš černý outfit. Tričko s logem vaší oblíbené kapely, otrhané džíny s velkými dírami na kolenou, přes které budou punčochy vidět, a vysoké boty to jistí.

K těmto punčochám si dokonce můžete vzít i kraťasy a dokázat, že není problém je sladit s vysokými gládami a zazářit mezi rockovými fanoušky třeba na koncertě.

V tomhle případě se jako doplněk hodí náramky z kůže, řetízky s většími a výraznými přívěsky, otrhané džíny pak můžete doplnit třeba tím, že do nich zavěsíte několik klasických spínacích špendlíků.

Je zkrátka jedno, zda milujete víc divokost a odvázanost, nebo spíše klid, nebo jestli jste žena, která chce ukázat, jaké křivky její tělo nabízí. V každém případě si síťované punčochy zamilujete.

Někdo říká, že jsou dávno z módy, jiný zase, že je to módní doplněk, který nikomu nesluší. Pokud ale dodržíte naše tipy, uvidíte, že zaujmete a že si svůj nový vzhled zamilujete. Dejte síťovaným punčochám šanci.

Zdroj: Pinterest, answerstoall.com, fashionisers.com
Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články