Hlavní obsah
Článek

Minulý týden vzbudily Megan Fox (37) a Kourtney Kardashian (44) rozruch olizovačkou se svými partnery a nyní vypustily do světa další bombu. Zapózovaly totiž společně v prádle SKIMS, značky Kim Kardashian (43). A vyšly z toho pekelně sexy snímky.

V objetí společně koušou do jablka, vzájemně se krmí třešněmi nebo se po sobě válí nahoře bez. Fotky jsou opravdu velmi žhavé a největších ovací se dostalo Kim Kardashian za její perfektní marketingový tah.

Kim totiž není jenom celebritou a módní ikonou, ale velmi úspěšnou podnikatelkou, která ví přesně, co její zákazníci chtějí a co se prodává. A protože Kourtney s partnerem Travisem Barkerem a jejich přátelé Megan Fox a Machine Gun Kelly jsou momentálně hodně v kurzu, volba pro tváře nové reklamní kampaně byla jasná.

Kourtney i Megan si nové vztahy užívají a lásku dávají na odiv. Megan zveřejnila vztah s rapperem v květnu letošního roku po potvrzení rozchodu s manželem Brianem Austinem Greenem, s nímž má tři syny.

I Kourtney je trojnásobnou maminkou. Děti má s bývalým partnerem Scottem Disickem. S Barkerem, bubeníkem Blink-182, se léta přátelila a přátelství na přelomu roku přerostlo v lásku jako trám. Oba hvězdné páry v současnosti patří rozhodně k nejobletovanějším.

Reklama

Další články

Načítám