Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Romana ze Svatby prozradila tajemství 1. společné noci s Jardou. Na spánek nedošlo

Což potvrdila i nevěsta.
Zdroj: Se souhlasem Romany Boukalové
+ Další 4 fotografie
Reality show

Romana Boukalová (27) z reality show Svatba na první pohled redakci eXtra.cz prozradila detaily první společné noci se svým novomanželem Jaroslavem (36). Dále se rozpovídala i o tom, co ji na Jardovi štve i co si pomyslela, když svého ženicha uviděla úplně poprvé.

Romana ze Svatby hejty nepociťuje

"Řekla jsem si prostě proč ne? Buďto to vyjde, nebo člověk získá nové zkušenosti," prozradila nám Romana Boukalová (27) z reality show Svatba na první pohled. Ta se rozpovídala o svých zážitcích z natáčení a zároveň připustila, že šla do pořadu s tím, že pokud jí experti k nalezení celoživotní lásky nepomohou, nic se neděje a jede se dál. Romany jsme se zeptali, jestli se osobně setkala s kritikou veřejnosti nebo zažila nějaké útoky na její osobu na sociálních sítích.

"Dostávám samé hezké zprávy, jak se k sobě s Jardou hodíme," pochvaluje si Romana a dodává, že jí všichni naštěstí zatím jen fandí a dostává samé hezké zprávy. Je tedy dobře, že se jí hejty obloukem vyhýbají a lidé na ni neútočí přímo, ale svou zlost si vylívají jinde než třeba na Romanině Instagramu. Obavy z netradičního projektu Svatba na první pohled Romana neměla.

"Šla jsem do toho naplno. Je to určitě vystoupení z komfortní zóny, ale za to obrovská příležitost něco vyzkoušet, jiná forma seznámení, dá se říci," usmívá se Romana. Ta působí v rozhovoru neskutečně pozitivně a na první pohled je vidět, že ví, co chce. Když poprvé uviděla Jardu, moc se jí líbil.

Jarda byl hezounký, říká Romana

"Pomyslela jsem si: No, ten je dobrý. Neskutečný sympaťák, hned se mi líbil! Byl takový hezounký," popisuje ženicha nevěsta. Ta nám také popsala jejich společnou noc. Pro mnohé diváky bude možná překvapením, že si až do rána povídali. A o čem? "O tom, jací jsme. Vyprávěli jsme si zážitky ze života, celou noc jsme mluvili a hledali si k sobě cestu jako přátelé. Rozebírali jsme život, rodinu a prokecali jsme celou noc," přiznala Romana.

Na Jardovi jí imponovala hlavně jeho hravost, vtip i to, že má nezlomné názory. "Štve mě jen jeho flegmatismus," přiznala Romana a dodala, že ji zamrzelo i to, že si Jarda (36) nepřeje žít v Čechách. O tom, jak to spolu mají v posteli, ani jiných intimnostech se ale bavit nechtěla.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy