Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svatba Plekance a Šafářové: Když si říkali své „ano”, odehrál se magický okamžik!

Lucii to ve svatebním velmi slušelo.
Zdroj: se souhlasem L.Šafářové/patrikpseja.photography
+ Další fotografie
Svatba roku

Bylo to zcela nečekané, ale zároveň velmi radostné. Bývalá tenistka Lucie Šafářová (34) a hokejista Tomáš Plekanec (38) si řekli své „ano” po roce a devíti měsících od zásnub. S radostnou novinkou se podělili na instagramu a nyní v rozhovoru pro Blesk popsala koordinátorka svatby Blanka Červenáková, jak veselka probíhala, kdo jim na svatbě hrál nebo jaká byla hostina. 

Muselo se jednat o svatbu jako z pohádky. Bývalá tenistka Lucie Šafářová a hokejista Tomáš Plekanec se vzali ve středu 22. září v hotelu Endemit Boutique Hotel & Spa, který se nachází nad přehradou v Horní Bečvě v Beskydech. „Při obřadu se odehrál zvláštní okamžik. Zatímco celý den bylo pošmourno, ve chvíli, kdy začal obřad a Tomáš s Lucií si říkali „ano”, vysvitlo náhle slunce,” prozradila koordinátorka svatby Blanka Červenáková pro Blesk.

Místo v horách si vybrali z toho důvodu, jelikož sem oba rádi jezdí. Není tedy divu, že se zde cítili příjemně a svatba opravdu vypadala jako z pohádky.

Na veselce jim hráli Mirai

Co se týče svatební hostiny, tak tu zvolil pár klasickou. „Byla svíčková a vývar, jako zákusek svatební dort,” prozradila. Ani výběr kapely nebyl nijak šokující a Plekanec s Šafářovou si vybrali kapely Mirai a Kanci paní nadlesní. „Přišla chvíle, kdy hráli všichni dohromady. Všichni si to náramně užili,” nechala se slyšet koordinátorka Červenáková pro již zmíněný web.

I ona si svatební den užila a řekla, že to byla jízda. „Za tu dobu, co jsem je poznala, věřím, že ti dva jsou pro sebe dokonalí. Vše klaplo. Mnozí byli navíc překvapení, o jak skromný a naprosto nenáročný pár se jedná,” doplnila koordinátorka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy