Britney Vs. Spears: Netflix představuje svůj dokument o sporu zpěvačky s jejím otcem

Britney Vs. Spears: Netflix představuje svůj dokument o sporu zpěvačky s jejím otcem | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si upoutávku na nový film o životě Britney Spears a poručnictví otce, v němž strávila více než 13 let.

Veleúspěšná zpěvačka Britney Spears žila přes třináct let pod dohledem svého otce, který byl ustanovený jejím poručníkem. Skalní fanoušci to už delší dobu zpochybňovali, v posledních letech se o téma začala zajímat i širší veřejnost. Pozornosti se dočkala výpověď zpěvačky u soudu, či dokument Osvoboďte Britney Spears od FX/Hulu. Teď Netflix přichází s vlastním dokumentem, Britney Vs. Spears. Oficiální synopse praví:

Svět zná Britney Spears – umělkyni, zpěvačku, ikonu. Posledních několik let však její jméno bylo spojené s jiným, daleko tajuplnějším pojmem. S pojmem „poručnictví“. Britney Vs. Spears vykresluje explozivní příběh Britneyina života a její veřejné i soukromé usilování o svobodu. Celovečerní film od Netflixu prezentuje několik let investigativní práce, exkluzivní rozhovory, nového dokumenty a vykresluje podrobný portrét popové hvězdy od doby, kdy ještě byla holkou od vedle, až po dobu, kdy byla vězněm slávy, rodiny a svého právního statutu. Britney vs Spears ukazuje Britneyin život, aniž by využíval traumatických výjevů, jež ji dříve definovaly. Režisérka Erin Lee Carr a novinářka Jenny Eliscu se společně ponořily do zamotané historie poručnictví, které trvalo více než třináct let. Snímek mapuje neuvěřitelnou posloupnost událostí, se všemi starými i novými aktéry, tajnými schůzkami a Britneyiným zákulisním bojem o vlastní nezávislost. Z textových i hlasových zpráv a nových rozhovorů s klíčovými figurami je jasné to, co Britney v minulosti sama říkala: Celá pravda na své vyjevení teprve čeká.

Netflix snímek uvede 28. září.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Britney Vs. Spears: Netflix představuje svůj dokument o sporu zpěvačky s jejím otcem | Fandíme filmu Britney Vs. Spears: Netflix představuje svůj dokument o sporu zpěvačky s jejím otcem | Fandíme filmu Britney Vs. Spears: Netflix představuje svůj dokument o sporu zpěvačky s jejím otcem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest