Venom 2: Carnage přichází servíruje čtyři scény z filmu

Venom 2: Carnage přichází servíruje čtyři scény z filmu | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tom Hardy vysvětluje, co je potřeba k tomu, aby Venom mohl být součástí marvelovského světa.

Propagace Venoma 2: Carnage přichází směřuje mílovými kroky do finiše. Po řadě trailerů byly zveřejněné také první klipy z filmu. To znamená nepřerušované scény, kde si jako diváci uděláte daleko přehlednější obrázek o tom, jak snímek vlastně bude ve výsledné podobě vypadat. Vesměs jde o konverzační scény, kdy tři ze čtyř názorně ukazují, že je Eddie Brock (Tom Hardy) tak trochu nafouknutý balonek, který může každou chvíli prasknout. Venom neustále číhá pod povrchem, stále se snaží prosadit svou vůli a Eddie musí často vynakládat veškeré úsilí k tomu, aby dovedl navenek působit i s takto rozpolcenou existencí alespoň trochu normálně.

Vedle toho poskytl Hardy magazínu Screen Rant další vyjádření, v němž se znovu dotýká spojování se Spider-Manem a filmovým univerzem Marvelu. V poslední době se tohle téma hodně skloňovalo, teď Hardy připomněl jeden zásadní prvek debaty. Tvůrci pracují pro studio Sony a budují Venomovo univerzum. To je dané. Chtěli by mít širší možnosti a spolupracovat s filmovým univerzem Marvel Studios? Jednoznačně, bylo by to pro ně kreativně zajímavé. Tady nicméně platí, že důležité je také to, aby měl Marvel spolupracovat s nimi.

Kdykoliv v minulosti fanoušci volali po spojení Venoma s Avengers a spol., tak jsem nahlas kladl otázku, zda by šéf Marvelu Kevin Feige připustil, aby se mu v jeho pečlivě budovaném světě proháněl někdo, nad kým nemá kreativní kontrolu. Hardy tak aktuálně sám mluví o tom, že aby Venom mohl vůbec pomýšlet o účasti v širším světě Marvelu, musí pro něj být zajímavý a atraktivní. Kdyby nic jiného, tak můžeme doufat, že tahle snaha filmaře vedla k tomu, že si na Venomovi 2: Carnage přichází dali daleko více záležet.

A na závěr ještě jedno konkrétní doplnění: Snímek má s definitivní platností i se závěrečnými titulky 97 minut. Dole v galerii na vás čekají nejnovější plakáty.

Od událostí Venoma uplynul více než rok. Investigativní novinář Eddie Brock má co dělat, aby se vypořádal se společným životem s mimozemským symbiontem Venomem, který mu dopřává nadlidské síly, díky nimž může být smrtícím mstitelem. Skrze rozhovory se sériovým zabijákem Cletusem Kasadym se Brock snaží zachránit svoji novinářskou kariéru. Kasady se však stává hostitelem symbionta Carnage a po nezdařilé popravě prchá z vězení.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 14. 10. 2021.

Foto: Sony

Zdroje: Screen Rant, Sony

Galerie: 6

Venom 2: Carnage přichází servíruje čtyři scény z filmu | Fandíme filmu Venom 2: Carnage přichází servíruje čtyři scény z filmu | Fandíme filmu Venom 2: Carnage přichází servíruje čtyři scény z filmu | Fandíme filmu Venom 2: Carnage přichází servíruje čtyři scény z filmu | Fandíme filmu Venom 2: Carnage přichází servíruje čtyři scény z filmu | Fandíme filmu Venom 2: Carnage přichází servíruje čtyři scény z filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest