Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Záchranář vyrazil k pacientovi opilý

Muži nyní hrozí obvinění z ohrožení pod vlivem návykové látky

24. září 2021 22:44 , aktualizace sobota 25. září 12:15

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Horažďovický záchranář ZZS byl během své noční služby ze čtvrtka na pátek opilý. Bohužel v tomto stavu jel s posádkou i na výjezd k pacientovi, kterého pak transportovali do nemocnice v Sušici. Podle našich informací si ostatní záchranáři kolegova podivného stavu všimli a na vše upozornili policii. Hlídka samozřejmě okamžitě vyjela k záchranářům na základnu a osmatřicetiletého muže podrobila dechové zkoušce, která byla s výsledkem 1,78 promile. Poté na místo přijeli i kriminalisté z Klatov.
     Zda se muž opil v práci a nebo v tomto stavu již přišel, policie zatím neuvedla. Kriminalisté se tímto případem dále zabývají a záchranáři s největší pravděpodobností hrozí obvinění podle § 274 Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: Ilustrační

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.