Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kazma prošel velkou proměnou: 20 kilo je dole, buřt je pryč, pochvaluje si

Kazma zhubnul: 20 kilo je dole, pochvaluje si
Zdroj: Se souhlasem Kazma Kazmitch
+ Dalších 13 fotografií
Váha

Známý moderátor a mystifikátor Kazma (36) prozradil serveru Super.cz, že shodil neuvěřitelných 20 kilo. Jaká byla moderátorova největší váha a co udělal pro to, aby dosáhl své vysněné postavy? Dočtete se v článku.

Kazma shodil 20 kilo

Moderátor a mystifikátor Kamil Bartošek (36), známý jako Kazma Kazmitch, zhubl neuvěřitelných dvacet kilo. Jak to dokázal? Kazma se začal více věnovat sportům, mimo jiné si na své čtyřměsíční dovolené v Kostarice oblíbil surfování.

To bylo i jedním z důvodů, proč se rozhodl na Kostarice zůstat tak dlouho. Kromě toho cvičí Kazma s oblibou i thaibox a hraje tenis. Chodí prý také všude pěšky. Pozadu nezůstal ale ani se stravou a svůj jídelníček vyměnil za zdravější. Žádné striktní diety či složení ale nečekejte, podle moderátora stačilo jen prostě nejíst úplné nesmysly.

S Andreou mají vztah založený na důvěře

Podle serveru Super.cz zhubnul Kazma z 92,5 na úctyhodných 73,5 až 75 kilo. To podle Kazmy záleží na tom, kolik se nají. "Vždy jsem chtěl vypadat jako sportovec a teď se to po letech podařilo," prozradil serveru moderátor v rozhovoru.

Kazma promluvil i o své přítelkyni Andree Kalousové (25), která ho na Kostarice doprovázela. Kazma se nechal slyšet, že je jeho Andrejka skvělá parťačka na cesty. Vztah mají prý krásný a upřímný. "Máme vztah založený na důvěře a hodnotách," dodal Kazma s tím, že Andrejce bezmezně důvěřuje a sám nedělá nic, co by nechtěl, aby mu za zády dělala partnerka. Tak hlavně, aby to vydrželo.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy