Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Linda Evangelista chtěla být mladší, teď je znetvořená: Procedura se nepovedla, zničila jí obličej i kariéru

Linda Evangelista chtěla být mladší, teď je k nepoznání: Procedura se nepovedla
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie
krása

Světová topmodelka Linda Evangelista (56) šla po dlouhém mlčení s pravdou ven a svým fanouškům se na sociálních sítích svěřila, proč se už pár let straní veřejnosti a snaží se spíš neukazovat. Podobně jako spoustu ostatních žen i Linda chtěla bojovat proti projevům stárnutí, a to pomocí kryolipolýzy. Proceduru absolvovala v roce 2016 a bohužel se nepovedla. Ze svého vzhledu je nyní topmodelka nešťastná, přišla o zakázky a trpí depresemi. 

Linda Evangelista patřila v 90. letech mezi nejžádanější modelky světa. Před pěti lety v roce 2016 se rozhodla, že podstoupí proceduru, která pomocí mrazu redukuje tukové buňky a mění je na krystaly, které jsou pak z těla samovolně vyloučeny přirozenými metabolickými pochody a lymfatickým systémem.

Jako každý zákrok i tento je spojen s riziky, ke kterým může dojít. V tomto případě v jednom z dvaceti tisíc případů však dojde k opaku a tukové buňky se po zákroku začnou množit a přesně tohle byl případ topmodelky.

Linda se hájí tím, že nebyla dostatečně informována o možných následcích a kliniku zažalovala. Sama ale již pět let odmítá vycházet na veřejnost a ze svého vzhledu je zděšena.

"Paradoxní tuková hyperplazie mi nejenže zničila živobytí, protože jsem samozřejmě přišla o všechny pracovní zakázky. Ale uvrhla mě také do začarovaného kruhu hlubokých depresí, intenzivního smutku a nejhlubšího sebepohrdání," říká modelka a dodává, že je znetvořena k nepozání.

"Dnes jsem podnikla velký krok k napravení nespravedlnosti, kterou jsem utrpěla a kterou jsem tajila dlouhých pět let. Mým fanouškům, kteří se diví, proč jsem přestala pracovat, zatímco kariéry mých vrstevnic vzkvétají, chci říct, že důvodem je, že jsem brutálně znetvořená procedurou CoolSculpting společnosti Zeltiq.

Zákrok vedl k opaku toho, co slibovali. Zvýšilo se množství mých tukových buněk, skončila jsem trvale deformovaná, i když jsem podstoupila dva nápravné zákroky. Skončila jsem, jak média píší, k nepoznání," dodala na sociálních sítích.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy