Hlavní obsah
Článek

Do poslední chvíle váhala, zda se zúčastnit reality show Love Island, protože měla nahrávat album. Nakonec si rapperka Mishala řekla, že to zkusí. Natáčení odložila a pauzu si dala i v práci. "Řekla jsem si, že být zavřená ve vile s lidmi, které vůbec neznám, bude super zkušenost, výzva a snad i sranda," svěřila.

"Zpívám, ale ještě se tím neživím, jak bych potřebovala, takže pracuju pro jednu obchodní firmu," vysvětlila. Případná výhra v reality show by se jí rozhodně hodila. Mimochodem, Mishele hrála ve videoklipu i její slavnější kolegyně Šarlota Frantinová (27). "Třeba bude i něco dalšího," plánuje sympatická brunetka, která má stejně jako další dva soutěžící mezinárodní kořeny. "Maminka je modrooká blondýnka, napůl Češka a napůl Slovenka, tatínek je z Vietnamu," upřesnila.

O rapperech se ví, že nejdou pro vulgární slůvko daleko, takže má prý Mishala strach, aby ji nemuseli vypípávat. "Trochu se toho bojím, ještě se musím zeptat, co s těmi slovíčky, ale umím se kontrolovat. Myslím, že zvládnu nemluvit sprostě," věří.

S tím, že potká ve vile pravou lásku, na sto procent nepočítá. "Jestli potkám někoho, s kým si budu rozumět duševně, budu ráda. Mám docela velké nároky, kolem sebe mám lidi, kteří mají hodnoty a na tom si lpím. Můj budoucí chap musí být hlavně loajální, věrný, soběstačný, mít humor, který mi sedne, a dobré srdce" vypočítala s tím, že sama nabízí totéž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám