Hlavní obsah
Článek

Dva roky trvá rozvodové řízení Romany Pavelkové (39) s Milanem Čížkem. „Doufejme, že to už brzy budeme vyřešeno,“ svěřila se Super.cz bývalá modelka, která získala do péče syna Maxe, o což velmi stála. „Vzhledem k tomu, že máme opatrovnictví o dítě vyřešené a podepsali jsme předmanželskou smlouvu, tak by samotný rozvod neměl dlouho trvat. Teoreticky by to mohlo do konce roku klapnout," řekla nám rusovláska.

Poslední období je pro ni náročné. „Každý rozchod je pro obě strany náročný. Tam, kde jsou děti, to bývá o to složitější," dodala Romana, která zatím není na nový vztah připravená. „Ne, že by mi muži nekontaktovali. Na randění není ale čas," svěřila se modelka.

„Psychicky jsem ale asi upoutaná na předešlý vztah. Po vážném vztahu je člověk hodně opatrný a skeptický vůči druhému pohlaví,“ říká finalistka Miss ČR 2008, která by ráda ještě zažila nový začátek. „Ráda bych v životě měla ještě druhé dítě. Nechám to náhodě. Nikoho nevyhledávám, ale kdyby to dopadlo, tak se bránit nebudu,“ říká Romana Pavelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám