Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Rusovlasá kráska bere dech: Elis Mraz předvedla své křivky v odvážném outfitu

Eliška vypadala skvostně.
Zdroj: profimedia
+ Další fotografie
proměna

Česká zpěvačka a skladatelka Eliška Mrázová (27), známá jako Elis Mraz, zhubla za 5 měsíců neuvěřitelných 20 kilo! Svou krásnou postavu, kterou zahalila do rafinovaného overalu, vystavila na módní akci britského řetězce na zahradě ambasády Velké Británie a Irska. 

"Neměla jsem žádný cvičicí program," řekla letos v květnu pro redakci eXtra.cz zpěvačka Eliška Mrázová, která podle svých slov zhubla hlavně úpravou jídelníčku. Svěřila se do rukou odborníků. "Přestala jsem jíst nezdravé věci a pít alkohol," popsala krásná umělkyně, která už shodila 20 kilo.

Eliška se dala na box a hlavně chůzi. "Všude jsem začala chodit pěšky," přiznala. Co se týče úpravy jídelníčku, dala na rady odborníků a zvolila dietu podle rozboru krve. "Díky tomu šla kila dolů ještě dvakrát rychleji," pochvaluje si Eliška.

Sexy kráska v odvážném modelu

A proměna je opravdu znatelná. Na oslavě anglické značky Marks & Spencer se objevila v přiléhavém černém overalu s nebezpečně hlubokým výstřihem. Rusovlasá kráska na sebe může být právem pyšná. Garde ji na akci dělali zpěvák Jan Bendig a herec Milan Peroutka.

Mladá zpěvačka, která zazářila v soutěži Hlas Česko Slovenska, kde se probojovala až do semifinále, však s hubnutím přestat nechce. Přeje si shodit ještě 8 kilo, aby byla se svou postavou úplně spokojená, nakonec bude mít tedy dole něco mezi 28 a 30 kily.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Další články

Nejnovější kauzy